nlc.hu
Sztárok

Diana hercegnő levele

Előkerült Diana levele, amelyet 30. születésnapja előtt írt a barátjának

Diana hercegnő a levelet, amelyet hamarosan aukcióra bocsájtanak, egy évvel válása előtt írta barátjának.

Aukcióra került egy levél, amelyet Diana hercegnő írt közvetlenül a 30. születésnapja előtt. A Daily Mail által készített fotókon látszik, hogy Diana 1991. június 27-én kelt levelében barátjának, Dudley Poplaknak, mond köszönetet a születésnapi ajándékokért.

Előkerült Diana hercegnő levele

Diana hercegnő. Fotó: MJ Kim/Getty Images

Kíváncsi vagyok, mit hoz a következő tíz év” – írja, utalva arra, hogy a megelőző tíz évben milyen sok érdekességet mindent tapasztalt.

Köszönöm nagyon, Dudley a képeket, szeretettel…”- szerepel az aláírása előtt.

Diana 1991. július elsején töltötte be a harmincat, majd egy évvel később, 1992-ben vált el Charles hercegtől, de csak 1996-ban mondták ki hivatalosan a válást. A hercegnő 1997-ben, nem sokkal a 36. születésnapja után hunyt el.

Az előkerült jegyzetet Kensington Palace logóval lepecsételt papírra írták, a Daily Mail szerint egy nyugdíjas autogram és kézirat kereskedő nemrégiben tette fel aukcióra. Habár nem világos, hogy milyen képekre utal pontosan Diana a levélben, a hercegnő beismerte, hogy születésnapja előtt nyitotta ki ajándékait.

Diana levelén kívül édesanyja, Frances Shand Kydd levelét is értékesítik – a levelek becsült értéke 600 font (kb. 760 ezer foirnt), és július 30-án kerülnek értékesítésére.

(via)

Diana, a divatikon

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top