nlc.hu
Sztárok

Polyák Lilla a karanténról mesélt

Polyák Lilla feltöltődött a karantén alatt

Legfrissebb interjújában a színésznő őszintén mesélt a magánéletéről, a karanténról, és őszintén beszélt legnehezebb napjáról is.

„Tisztességgel töltöttem otthon három hónapot a férjemmel és a két fiammal” – mondta a karanténban töltött időszakról Polyák Lilla a Blikknek adott friss interjújában. Az Operettszínház színésznője elárulta, komolyan vette a világraszóló kérést, miszerint maradjon otthon: „a rolót lehúztam, mögötte pedig teljesen feltöltődtem”– árulta el.

A színésznő a lapnak mesélt arról is, mivel töltötte a bezártság heteit: „Ennyi haláleset árnyékában az ember óvatosan fogalmaz, de nekem jót tett, hogy a családommal bezárkóztam. Sokat tudtam foglalkozni a fiaimmal, volt szépen feladat az online iskolával, de a férjemmel is sokat beszélgettem és rengeteget főztem.

Az interjúból kiderült, hogy Polyák Lilla decemberben tudta meg, hogy a Mintaapák című sorozatnak lesz második évada is. „Tudtam, hogy hosszú távra tervezünk, így a folytatás híre nem ért váratlanul. Kemény munka, de élvezettel csinálom és már bele is jöttem” – árulta el a színésznő, aki nehezen viselte a sorozat főszereplőinek a cseréjét. Mint mondta, nem azért, mert rossz csere történt, hanem mert megszokta a régi csapatot.

A színésznő a lapnak egyébként beszélt az eddigi legnehezebb munkanapjáról is, amit egy fejgörccsel csinált végig. „Hiába pihentem rá a négyórás kelésre, és arra, hogy a tizenkét órás forgatásról a színházba kell mennem esti előadásra, a fejfájás megviselt, de végig arra gondoltam, utána milyen jó lesz majd pihenni és gond nélkül átvészeltem.”

Olvass még többet a Mintaapákról az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top