nlc.hu
Sztárok

Demcsák Zsuzsa Berki Krisztiánról

Ilyen a viszony, Berki Krisztiánról vallott Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa és Berki Krisztián egymás párjai lesznek a Bréking! című talkshow-ban. Erre számíthatunk a műsorvezető-párostól a képernyőn.

Mint arról beszámoltunk, egy műsorban fog szerepelni a Life TV-n Demcsák Zsuzsa és Berki Krisztián. Korábban dolgoztak már együtt a FEM3-nál, ahol voltak emlékezetes adásaik. Az Ázsia Expressz sztárja elárulta a Blikknek, milyen közöttük a viszony.

Demcsák Zsuzsa

Újra együtt dolgozik Demcsák Zsuzsa és Berki Krisztián – Forrás: lifetvhungary / Facebook

Voltak vicces csörtéink, de az a jó ebben a történetben, hogy Krisztián nagyon tiszteli az én karakteremet, a műsorvezetésemet, a hozzáállásomat, tehát a végén én bármikor rászólok vagy megpróbálom őt a megfelelő mederben tartani, arra nagyon hallgat” – vallotta be a két és fél év után a képernyőre visszatérő Demcsák Zsuzsa, aki egyáltalán nem bánja, ha Berki néha csipkelődik, szerinte ugyanis ettől lesz a műsornak dinamikája.

Berki Krisztián elmondása szerint Demcsák Zsuzsa vezeti a műsort, ő meg majd reagál, piszkálja őt és a vendégeket, szókimondóan hangot adva a véleményének, ahogy eddig is tette.

Olvass még Demcsák Zsuzsáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top