nlc.hu
Sztárok

Bíró Ica akkor és most fotói

Akkor és most! Bíró Ica élete a poszterlánytól a főzőműsorig

Még a börtönök falait is Bíró Ica hatalmas posztereivel díszítették. Volt ő modell, énekesnő és fitneszoktató is az elmúlt évtizedekben. Most pedig a tévében főz.
Bíró Ica akkor és most

Metal Lady, fitnesz-szakértő, modell, színésznő, énekesnő. Ez mind Bíró Ica, aki májusban ünnepelte a 63. születésnapját. Igazi egyéniség, akire évtizedek óta kíváncsiak az emberek. A 80-as években a posztereit nézték a férfiak, a hölgyek pedig az Ez a divat! magazinban találkoztak vele. De modellmunkáinak köszönhetően szinte mindenhol jelent volt.  Egyetlen lánya  is ekkor, 1985-ben született.  1990-ben a Pokolgéppel való közös munka eredményeként jelent meg első albuma Metal Lady címmel.  Ebben az évtizedben hódította meg a fitneszvilágot is, és 2003-ban lediplomázott a Testnevelési Egyetem testépítő–fitnesz szakán. 

Az elmúlt években törlesztőrészlet elmaradásai, és ingatlanproblémái miatt került a hírekbe, majd 2020 augusztusában Bíró Ica csatlakozott a TV2 főzőműsorához, a MasterChef VIP második évadához.

Indulj velünk időutazásra, és nézz meg néhány emlékezetes fotót Bíró Icáról!

Archív fotó a gyermek Bíró Icáról.
Megnézem
Összes kép (8)

Akkor és most:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top