Handi (Güler Hande) a bébipolipot és a garnélát használta fel, amiből grillezett és tempurált rákot készített bébipolipos bulgursalátával, vajmártással és zöldolajjal a felturbózott Konyhafőnök legutóbbi adásában.
„Ha én ezt egy étteremben kapnám, boldog lennék vele” – válaszolta a versenyző Fördős Zének arra a kérdésére, hogy mit gondol az elkészített ételéről. Mire a dupla randin részt vevő Rácz Jenő így reagált: „Igen? Téged könnyű kielégíteni akkor”.
„Erre nem válaszolok most” – mondta neki Handi.
Fördős Zé is kommentálta az elhangzott dialógust: „Ez majd megdumáljátok, szerintem”.
Rácz Jenő azért még cizellálta a korábbi kijelentését: „Én nem arra gondoltam, hanem az ételre, az étvágyra, az étel étvágyára”. Mire Handi: „Én is arra gondoltam.”
„Meddig folytatjátok még?” – kérdezte erre Fördős Zé. Sőt séftársa, Sárközi Ákos is már tovább szeretett volna lépni: „Hagyjátok már abban!”
Amúgy Handi étele Fördős Zé szerint „pofás lett”, majd hozzátette: „A tempura viszont nem jó, nem így kell csinálni. Házi feladat: utána kell nézni, hogyan kell csinálni”.
A magas labdát feldobó Rácz Jenő pedig úgy vélte, nagyon egyszerű lett a versenyző fogása.
Mint Handi utólag elmondta, a sztárséf negatív kritikáját építő jellegűnek élte meg.