nlc.hu
Sztárok

Majka zenészeket küldött el a francba

Majka tovább osztotta az állami támogatásra pályázó zenészeket

Majka kifejtette, ismer olyan zenészeket, akik évi 5-6 milliós támogatásokra alapozzák nemlétező karrierjüket.

Közös interjút adott Majka és Tamás Gáspár Miklós filozófus Kadarkai Endrének, ami önmagában is olyan különös jelenség, hogy érdemes megállnunk egy pillanatra.

Az interjúban felmerült a zenészeknek a koronavírus-járvány alatt járó állami támogatások kérdése is. Majka korábban indulatosan beszélt arról, hogy elítéli azokat a zenészkollégáit, akik a különféle, kisebb összegű támogatásokat is felveszik, miközben őket biztosan nem vágta földhöz a korlátozások és az így elmaradó koncertek miatt kieső bevétel, a valóban rászoruló zenészektől viszont így elvették a támogatás egy részét.

majka

Majka (Fotó: Profimedia)

Hát menjen a francba az az ember, aki felveszi a másik elől, úgy, hogy közben egy kilencmilliós autóban ül és azt mondja, hogy neki 136 ezer forintra szüksége van, csak azért, mert olyan helyen van és dolgozik, ahol elsőként értesül arról az információról, hogy meg lehet pályázni ezt az összeget” – mondta Majka. Hozzátette, olyat is ismer a szakmában, „akinek az egész zenei karrierje azon alapul, hogy mindenféle pályázaton elindul és különböző helyekről évi 5-6 millió forintot tud az ő nemlétező zenei karrierjére fordítani”.

Majka ennek kapcsán Lovasi Andrással is összerúgta a port.

Majkából soha nem elég:

(via 24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top