nlc.hu
Sztárok
Ernyey Béláék házassága

„Rengeteg bántást kaptunk a köztünk lévő korkülönbség miatt” – kifakadt Ernyey Béla és 38 évvel fiatalabb felesége

Ernyey Béla és Balaton Dóra a megismerkedésünk után két héttel már össze is költöztek. Immár 12 éve élnek együtt nagy boldogságban.

Házasságukról vallott a legfrissebb Story magazinban Ernyey Béla és 38 évvel fiatalabb felesége, Balaton Dóra. „Az elmúlt 12 évben rengeteg bántást kaptunk a köztünk lévő korkülönbség miatt, és folyamatosan védekeznünk kellett azért, mert boldogok vagyunk. Mi a kezdetektől fogva annyira éreztük egymást, hogy már a megismerkedésünk után két héttel összeköltöztünk” – mesélte a 78 éves színész. Mint mondja, már lepereg róluk a bántás, és nem védekeznek azért, mert boldog és kiegyensúlyozott az életük.

Ernyey Béla

Ernyey Béla amikor megismerkedett Dórával, már 4 éve elvált volt (Fotó: MTVA / Zih Zsolt)

Párja, Balaton Dóra elárulta, a találkozásuk szerelem volt első látásra: „Nekem 28 éven át volt egy elképzelésem, pontosan tudtam, hogy milyen férfira vágyom, és azt is, ha a sors egyszer majd összehoz vele, azonnal fel fogom ismerni, hogy ő az igazi! A férfi és a várt érzés meg is érkezett. (…) A találkozás olyan elementáris erővel hatott ránk, hogy nem tudtunk, később pedig már nem is akartunk ellenállni”.

Az akkor 66 éves Ernyey is azonnal felfigyelt a fiatal jogász hölgyre. „Dóri egy kész, csiszolt gyémánt volt már akkor is. (…) Nemcsak gyönyörű, okos és intelligens nő, de fiatal kora ellenére konzervatív, kozmopolita értékrendet képvisel és abban hisz, amiben én is. Egy nő, aki nemcsak a társam, hanem a szerelmem és a cinkosom is, ráadásul egy cseppet sem sznob, és valódi ínyenc. Más szóval igazi főnyeremény” – vallotta be a 44 év után újra magyar állampolgárságot kapó színész.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

„Rengeteg bántást kaptunk a köztünk lévő korkülönbség miatt” – kifakadt Ernyey Béla és 38 évvel fiatalabb felesége

Olvass még Ernyey Béláról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top