nlc.hu
Sztárok

Új fejlemény Schmied Zoltán és Schell Judit kapcsolatában

Kiderült: a kolléganőjével töltötte a karantént Schmied Zoltán, nem pedig a gyerekei édesanyjával, Schell Judittal

Fotóik leplezték le Schmied Zoltánt és kolléganőjét, Ágoston Katalint, akik, úgy tűnik, együtt töltötték a karantén idejét. Ezért költözhetett Spanyolországba Schell Judit a gyerekekkel.

Mint arról korábban beszámoltunk, Schell Judit a gyerekeivel Spanyolországba költözött, míg az édesapjuk, Schmied Zoltán továbbra is Magyarországon forgat és színházban játszik. A BEST magazin kiderítette, mi állhat mindennek a hátterében.

Schmied Zoltán és Schell Judit

Tönkrement volna Schmied Zoltán és Schell Judit kapcsolata? (Fotó: nlc-montázs, a képek forrása: (b): Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub, (j): Fotó: MTI / Kallos Bea)

A sztármagazin beszédes fotókra bukkant: Schmied Zoltán és Centrál színházbeli kolléganője, Ágoston Katalin is nyilvánosságra hozott egy képet arról, hogy ő hogyan dolgozik otthonról a karantén alatt. A két kép háttere azonban ugyanaz!

Mutatjuk:

Schmied Zoltán home office-ban:

Színész home office-ban. 🤘 Áruljátok el, ti hogyan dobjátok fel a karantén hangulatát? 🍺

Posted by Schmied Zoltán on Wednesday, April 15, 2020

Ágoston Katalin home office-ban:

Home office.....🎧☺️

Posted by Ágoston Katalin hivatalos oldala on Tuesday, April 14, 2020

Mindez azt jelenti, hogy Schmied Zoltán már tavasszal Ágoston Katalinnal volt karanténban, nem pedig a gyerekei édesanyjával, Schell Judittal – írja a legfrissebb BEST magazin.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

Kolléganőjével töltötte a karantént Schmied Zoltán, nem pedig a párjával, Schell Judittal – ezért költözhetett Spanyolországba a színésznő a gyerekeikkel

Olvass még Schell Juditról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top