nlc.hu
Sztárok

Balázs Klári gerincsérve

Majdnem leesett a színpadról Balázs Klári

Operáció nélkül akár le is bénulhatott volna az énekesnő.

Balázs Klári egy koncertjükön érezte, hogy nagy a baj, majdnem leesett a színpadról. „Éles fájdalom hasított a térdembe. Csak a fél lábamon tudtam ácsorogni” – mesélte a Tények Pluszban Korda György felesége, aki végül a mikrofonállványban tudott megkapaszkodni. Kiderült, hogy gerincsérve van és meg kell műteni az énekesnőt, akit idővel már iszonyú fájdalmak gyötörtek.

Balázs Klári

Gyorsan felépült a műtétből Balázs Klári (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

Mint mondja, nagyon félt a mélyaltatásban végzett beavatkozástól. „A fájdalmaim a karanténidőszakra erősödtek föl. Addigra már konzultáltam az orvosommal, hogy egy műtétet kellene csinálni” – árulta el Balázs Klári, aki immár az operáció után lábadozik, és hihetetlenül gyorsan gyógyul.

Hála a beavatkozásnak, nem kellett végleg lemondania arról sem, hogy tűsarkút hordjon. Ugyanis nemcsak a fellépésein, hanem az utcán is folyamatosan magas sarkút visel. Azt szokta mondani, hogy tűsarkúban látta meg a napvilágot, hiszen annyira rajong ezekért a cipőkért.

Olvass még Balázs Kláriról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top