nlc.hu
Sztárok
Az Árva angyal szereplői

Akkor és most: Mi lett az Árva angyal szereplőivel?

Emlékszel még az Árva angyal című sorozatra? Netalán mostanában is nézed az ismétlést? Így élnek ma a sorozat sztárjai.

Az Árva angyal című mexikói sorozatot hazájában 2008-2009-ben vetítették. Magyarországra egy évvel később érkezett meg, először a TV2 adta le. Azóta több csatorna is megismételte, jelenleg az RTL Goldon lehet nézni. A telenovella egyébként egy 1974-ben készült szappanopera, az Una muchacha llamada Milagros (Egy lány, akit Milagrosnak hivtak) telenovella rebootja volt. Eredetileg „csak” 100 epizódot terveztek belőle, de a közönség annyira szerette, hogy végül közel dupla ilyen hosszú, 194 részes lett.

Árva angyal

Árva angyal (Fotó: Sajtoklub.tv)

Maite Perroni

A sorozat főszerepét, María de Jesúst, vagyis Marichuy-t Maite Perroni alakította. A színész-énekesnő karrierje az RBD nevű, latin Grammyre is jelölt popegyüttesben indult 2004-től. A telenovellák világában a Rebelde című sorozatban debütált, ám az igazi áttörést az Árva angyal hozta meg a számára, melynek nyomán 2009-ben a telenovellák új királynőjének kiáltották ki. A széria sikerét követően sorozatbeli partnerével, William Levyvel máris leszerződtették őket egy újabb szappanoperára, mely itthon Marichuy – A szerelem diadala címen ismert, azonban – bár a főszereplő neve is ugyanaz – nem az Árva angyal folytatása.  Kettejük között állítólag ott romlott meg a viszony, amikor összeverekedtek a forgatáson… Perroni azóta is szinte folyamatosan forgatja az újabb és újabb telenovellákat, utoljára a Oscuro deseo című produkcióban volt látható.

Maite Perroni

Maite Perroni a sorozatban és ma (Fotók: Sajtoklub.tv/AFP)

A 37 éves Perroni mindemellett a zenei karrierjét sem hanyagolja. 2013-ban adta ki első szólóalbumát Eclipse de Luna címmel. A People magazin spanyol kiadása immár 8 esztendeje minden évben beválasztotta A világ 50 legszebb emberének listájára. A NYX Cosmetic reklámarca, de több más világmárka hirdetéseiben is szerepelt. 2014-ben saját ruhakollekciót dobott piacra egy kaliforniai céggel együttműködésben.

Los Angelesben él, a párja 2013 óta Koko Stambuk chilei zenész.

William Levy

A telenovella férfi főszerepét, Dr. Juan Miguel San Románt a kubai William Levy formálta meg. A színész modellként kezdte karrierjét, majd valóságshow-kban is feltűnt. Első sorozatszerepét 2006-ban kapta meg, ám az ő karrierjén is az Árva angyal lendített igazán nagyot. Azt követően mindössze két telenovellában vállalt főszerepet, inkább filmeket forgatott. Felbukkant többek között a A Kaptár – Utolsó fejezet című akciófilmben is. 2011-ben szerepelt Jennifer Lopez I’m Into You című klipjében is.

William Levy

William Levy akkor és most (Fotók: Sajtoklub.tv/AFP)

Az idén 40 éves színész még 2003-ban, az egyik valóságshow-s szereplésekor ismerkedett meg párjával, Elizabeth Gutierrezzel, akitől két gyermeke született, Christopher Alexander és Kailey Alexandra. A pár 2011-ben néhány hónapra szakított, azonban végül újra összejöttek és kapcsolatuk a mai napig is tart. Levyt néhány évvel ezelőtt egy 17 éves mexikói lány nemi erőszakkal vádolta meg, ám a bíróság végül ejtette az ellene felhozott vádakat.

A színész sokat jótékonykodik, többek között egy alacsony jövedelmű családok lakáskörülményeinek javításával foglalkozó alapítvány rendszeres támogatója Mexikóban. Néhány éve a Dancing with the Stars amerikai verziójában volt szereplő.

Laura Zapata

A sorozatban Onelia Montenegro vda. de Mayer szerepét játszotta az egyik legnagyobb mexikói telenovella-díva, Laura Zapata. A színésznőt olyan sorozatokban is láthattad, mint a Rosalinda,Paula és Paulina, az Esmeralda. A 64 éves színésznő népszerűsége máig is töretlen, egészen mesteri módon formálja meg a gonosz anyósokat, nagynéniket a telenovellákban.

Laura Zapata

Laura Zapata (Fotók: Sajtoklub.tv/AFP)

Zapata 1985-ben a féltestvére, Thalía Sodi egyik unokatestvérével, Juan Eduardo Sodi de la Tijerával kötött házasságot, melyből két fiú született, Claudio, aki ma színházi producerként dolgozik és Patricio, akiből profi gördeszkás lett.

Helena Rojo és Ricardo Blume

Marichuy – mint az a cselekmény folyamán kiderül – szüleit Helena Rojo és Ricardo Blume személyesítették meg. Rojo a hatvanas években modellként kezdte pályafutását, majd kisebb filmszerepek következtek, telenovellákban a hetvenes évek közepe óta játszik. A filmezéssel sem hagyott azonban fel, karrierje során együtt dolgozott a legfontosabb mexikói filmrendezőkkel, és olyan világsztárok oldalán is feltűnt, mint  Peter O’Toole vagy Max von Sydow. Nálunk elsősorban sorozatsztárként ismert, az Árva angyal mellett láthattad például a Betty, a csúnya lány amerikai adaptációjában is. A színésznő már 76 éves, azonban egyelőre nem vonult vissza, tavaly is két szappanoperában forgatott. Három gyermeke van, Patricia, Helena és Leo, akik már hat unokával ajándékozták meg.

Helena Rojo és Ricardo Blume

Helena Rojo és Ricardo Blume (Fotók: Wikipedia/Satjtoklub.tv/Getty Images)

Ricardo Blume perui színész-rendező idén töltötte be a 87-et. Ő az Árva angyal után már csak egy sorozatban vállalt komolyabb szerepet, majd néhány epizódszerepben még feltűnt, 2014-ben azonban visszavonult a film és a televízió világától és egyben a nyilvánosságtól is.

Evita Muñoz ‘Chachita’

Candelaria szerepében Evita Muñoz, művésznevén Chachita volt látható, aki sajnos már nem él. Négyéves korától színpadon volt és szinte haláláig dolgozott imádott szakmájában. Pályafutása során több tucat mozifilmben és telenovellában szerepelt. Utolsó sorozatát 2013-ban forgatta, színházi munkákat azonban még ezután is vállalt. 22 éves korától élete végéig Hugo Macías mexikói színész házastársa volt, három gyermekük van: Hugo, Mauricio és Eva Martha.  A művésznő 2016-ban, 79 évesen, tüdőgyulladás szövődményei következtében hunyt el. 

Evita Muñoz

Evita Muñoz (Fotók: Getty Images/Sajtoklub.tv)

África Zavala

África Zavala 21 éves korában debütált a telenovellák világában, az Árva angyal Elsa Maldonado San Románja már a negyedik sorozatszerepe volt. A ma már 34 éves mexikói színésznő azóta is sorra forgatta a szappanoperákat, melyekben jellemzően gonosz, kavarógép karaktereket bíztak rá. Most azonban szülési szabadságon van, ugyanis három héttel ezelőtt adott életet első gyermekének, akinek az édesapja León Peraza Napolitano venezuelai színész.

África Zavala

África Zavala (Getty Images/Sajtoklub.tv)

Mi lett velük?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top