nlc.hu
Sztárok

A 47 éves Gryllus Dorka csodaszép kismama, hamarosan szül

Gryllus Dorka csodaszép kismama, és hamarosan a karjában tarthatja a kis Áront

Májusban jelentette be Gryllus Dorka és Simon Kornél, hogy a színésznő várandós. Csak úgy repül az idő, és hamarosan megszületik a kisfiuk.

Már öt hónap telt el azóta, hogy Gryllus Dorka és Simon Kornél először meséltek arról, a második gyereküket várják. A 47 éves színésznő régóta szeretett volna a kisfiuknak testvért, de még őt is meglepte, hogy a sok kudarc és sikertelen próbálkozás után egyszer csak valóra vált az álma. 

Gryllus Dorka 47 évesen gyereket vár, Simon Kornéllal mesélnek

Májusban a Story magazinnak meséltek először a második gyerekükről Gryllus Dorkáék

„43 évesen még azt hittem, talán lehetek kétgyermekes édesanya, 45 évesen viszont már úgy éreztem, itt az ideje elengedni a dolgot. Épp ezért most, 47 évesen alig fogtam fel, hogy mégis csak megadatik nekünk. (…) Most azonban mindent újra kell terveznünk, mert ugyan 8 évig nem jött össze, de 9 év várakozás után mégis csak érkezik Soma kistestvére” – mesélte a 47 éves színésznő, aki ragyog a boldogságtól, és ez a mostani képeken is látszik. 

Hamarosan megszületik a házaspár második gyereke, és abból sem csináltak titkot, milyen nevet választottak a kicsinek

„A feleségem jött haza a terhesgondozásról, nem tudom, hány fényképpel, és a Gábor Áron utcán jött le. Meglátta, hogy Gábor Áron rézágyúja… Áron legyen a gyerek! Így lett Áron, amikor hazajött, közölte, hogy szerinte Áronnak kellene hívni a gyereket, én meg nem tiltakoztam, nekem is tetszik ez a név” – mesélte a színész korábban, hozzátéve, hogy az első alkalomnál ő választotta a Soma nevet az elsőszülött fiuknak.

Sztárok, akiknél a gyerekáldás nem jött könnyen: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top