nlc.hu
Sztárok

Tények Molnár Andiról

Meglepő tények Molnár Andiról, a Dancing with the Stars ítészéről

Molnár Andi mosolygós, kedves ítész a Dancing with the Stars – Mindenki táncol műsorában. Keveset árul el magáról, de mi most összegyűjtöttünk róla pár érdekességet.

Több nyelvvizsgával rendelkezik

Molnár Andi tanulmányait német nyelven végezte, így azt anyanyelvi szinten beszéli, mellette angol és spanyol nyelvből szerzett nyelvvizsgát. Első diplomáját a Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi és Vendéglátó Ipari szakán szerezte, majd 2006-tól 2009-ig elvégezte a Magyar Táncművészeti Főiskolát is.

A sokféleségben hisz

„Annyi minden vagyok…
… a parketten királynő, aki elérhetetlen, gyönyörű sminkben, flitteres ruhában, aki szeretné megállítani az időt, hogy mindenki belevesszen az élménybe, amit a tánc ad.
… a táncteremben a tanárnő, aki nem lépéseket tanít, hanem nyitottságot a világ és a partner felé, aki megtanítja beszélni a testet, a lelket – a tánc nyelvén.
… a tévében a műsorvezető, aki abban igyekszik segíteni, hogy közvetítsen a nézők felé.
… az utcán a farmeres lány, aki smink nélkül jön, megy, teszi a dolgát…” – olvasható Molnár Andi oldalán.

A mozgás élteti

Hét napból hatszor sportolok.  A hetedik nap – a pihenésé, ami a testemnek is jár… Elnyújtózva, lustálkodva, elégedetten kikapcsolni

– vallja Molnár Andi.

Magánéletét féltve óvja

Molnár Andi három évvel ezelőtt mondta ki a boldogító igent párjának. „A tánc hozott össze minket… magánórákat vett tőlem, és ahogy a tánctudása csiszolódott, úgy mi is egymáshoz. Azt hittem, nem tudok elszakadni a belvárostól, de elég könnyedén ment a váltás. Nagyon jól érzem magam, hogy külső kerületbe költöztünk” – mesélte korábban.

Érdekességek Molnár Andiról

Molnár Andi igazán sokoldalú személyiség (Fotó: Molnár Andi/Instagram)

Nagyon édesszájú

„Aki ismer, tudja, hogy nagyon édesszájú vagyok. Bár volt már olyan időszak az életemben, amikor teljesen száműztem az édességeket. Kibírtam, de jobb vele, mint nélküle. A fagyi még télen is állandó tartalma a fagyasztónknak. Persze nem sokáig marad meg egy doboz” – árulta el Molnár Andi.

Extracuki vizsla-mami

Borisz, a magyar vizsla nemrég érkezett Molnár Andiék családjába. Szemmel láthatóan hamar levette a lábáról a táncos-műsorvezetőt, amin nem csodálkozunk.

Olvasnál Gabriela Spanicról is, a Dancing with the Stars világsztárjáról?

(Nyitó kép: Molnár Andi/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top