nlc.hu
Sztárok

Sebestyén Balázs Dér Heniről

Sebestyén Balázs erre figyelmeztet Dér Henivel kapcsolatban

Sebestyén Balázs szerint az emberek többsége a frusztráltságát tölti ki a celebeken.

Pénteken véget ért a Nyerő Páros, a döntőben Dér Heniékkel szemben Rácz Jenő és Gyuricza Dóri 6-0-ra diadalmaskodott. A kieső párok közül mindenki a séfre és párjára szavazott, ami láthatóan nem esett jól az énekesnőnek, ám nem tette szóvá. Az egy hónap alatt Dér Henit rengetegen kritizálták, ám most – Zámbó Krisztián után – Sebestyén Balázs is megvédte.

sebestyén balázs dér heni

Sebestyén Balázs Dér Heniről

A tabuzz.hu által közzétett Instagram-sztoriban látható, hogy a Nyerő Páros-műsorvezető a cyberbullying kapcsán Dér Heniről is említést tett, aki szerinte jól kezeli a kommenteket, ám nyilván a celebek sem robotok, van, hogy betalál egy-egy hozzászólás, ami nagyon rosszul esik nekik. 

„Tudom, hogy a bezártság és az egyre rövidülő nappalok frusztrálnak, de röhejesnek gondolom azt, hogy egy olyan ember torkának esel és írsz minősíthetetlen dolgokat, aki nem követett el (nagy) bűnöket, max. csalódást okozott számodra” – írják. 

Sok kritika érte a Nyerő Páros szereplőit:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top