nlc.hu
Sztárok

Singh Viki ezért nem beszélt az édesapjával másfél évig

Singh Viki másfél évig nem beszélt az édesapjával, még a telefonszámát is megváltoztatta

A Vacsorakirály egyik e heti szereplője Singh Viki, aki a vendégeinek érdekes történetet mesélt el, amikor a párkapcsolatok kerültek szóba.

Singh Viki a párjával együtt él már jó ideje, és bár voltak nehézségeik, a Vacsorakirályban is láthattuk, most milyen nagy az összhang közöttük. Tomi ugyan nem vett részt a vacsorán, az ételek készítésében igen és idővel a beszélgetés a párkapcsolatokra terelődött. Az énekesnő elmondta, hogy egy társkereső applikációsegítségével ismerkedtek meg és Tomi az első fiú, akit bemutatott az édesapjának, noha korábban volt egy nyolcéves kapcsolata is.

Singh Viki a Vacsorakirályban mesélt az apjával való kapcsolatáról

Singh Viki a Vacsorakirályban mesélt az apjával való kapcsolatáról

„Nálunk férjhez adás van még mindig Indiában, a szüleid adnak férjhez. Volt ilyen fiú, akit hoztak volna, és én emiatt volt, hogy másfél évig nem beszéltem édesapámmal, megváltoztattam a telefonszámomat, mert annyira megijedtem ettől, hogy ő most tényleg azt mondja, hogy van egy Amerikában élő indiai fiú, kéne vele barátkozni!” – mesélte Viki, aki eleinte nem is tudta, mit ért az apja barátkozás alatt. Aztán kiderült, hogy a fiú egy jómódú indiai család sarja, és az apja őt nézte ki neki.

Sing Viki és az édesapja (Fotó: Fem3)

Sing Viki és az édesapja (Fotó: Fem3)

Az ilyen házasságkötésnek vagyoni, kasztrendszerbeli okai vannak, de azért figyelembe veszi az asztrológia és számmisztika jeleit is – mesélte az énekesnő még korábban, és bár nem volt könnyű, hogy apjának később nem tudott a párkapcsolatairól mesélni, egyáltalán nem bánja, hogy nem lett Amerikában élő indiai feleség. Most a Vacsorakirályból az is kiderült, miért mutatta be végül Tomit az apjának.

„34 éves vagyok, és 31 voltam, amikor Tomit bemutattam neki, és csupán azért, mert egy műsor kapcsán voltunk egy címlapon. Tudtam, hogy ez egy csütörtöki nap jelenik meg, és tudtam, hogy ha ő ezt egy címlapról tudja meg, vagy mondjuk valamelyik indiai haverja mondja, akkor biztos nem áll velem szóba.”

Így fogadta Singh Viki apja a párját: 

A Vacsorakirály adásaiból sok minden kiderült: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top