nlc.hu
Sztárok

megnosult-suhajda-daniel

Megnősült Suhajda Dániel, szem nem maradt szárazon a szertartáson

Suhajda Dániel exkluzív képeket mutatott a Story magazinnak az esküvőről.

Előbb a második gyerekük érkezése, azután pedig a vírusjárvány miatt kellett elhalasztaniuk az esküvőt, a napokban viszont végre összeházasodott a Jóban Rosszban sztárja, Suhajda Dániel és párja, Fanni. A szertartás csodálatos volt, erről pedig exkluzív képeket láthatunk a Story magazinban, emellett beszéltek arról, hogyan élték meg a Nagy Napot.

Feleségül vette szerelmét, Farkas Fannit Suhajda Dániel, a Jóban Rosszban Fehér Rolandja! A nagy napot előbb a második...

Közzétette: Story – 2020. október 29., csütörtök

„A gyűrűket az előző házasságomból született fiam, Lázár hozta, a lányaink és a feleségem, Fanni másodunokatestvérei voltak a koszorúslányok. Nem szégyellem bevallani, együtt sírtam Fannival, ezen az esküvőn a vőlegény is annyi könnyet hullatott, mint a menyasszony. A legmeghittebb pillanat a fogadalomtétel volt. Szíven ütött a szerelmem vallomása. Elhatároztuk ugyanis, hogy mindketten írunk egyet, és erre egy nappal az esküvő előtt kerítettünk sort. Még szerencse, hogy előre elkészült a szöveg, mert a helyszínen a könnyeinkkel küszködve biztos nem tudtunk volna ilyet rögtönözni. Persze amikor a fogadalomtétel következett, már zokogott az egész násznép…” – emlékezett vissza Suhajda Dániel, aki azt is elárulta, remekül sikerült az esküvő, de sajnos náluk is voltak olyan vendégek, akik a pandémiahelyzet miatt kénytelen voltak kihagyni az eseményt.

További fotókat a magazinban találsz:

Megnősült Suhajda Dániel, szem nem maradt szárazon a szertartáson

Sztárok, akik a pandémia alatt házasodtak össze:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top