nlc.hu
Sztárok

Peti gazda választottjai

Házasodna a gazda: Peti gazda hazaküldött egy lányt, de jött helyette egy másik

Na, most foghatja a fejét Peti gazda...

A Házasodna a gazda idei évadát hatalmas fordulatok és még több dráma jellemzi. Több olyan dolog történt a napokban, amire még nem volt példa korábban. István gazda úgy döntött, nem tud választani a jelöltek közül, így ő felfüggesztette a társkeresést. Szabolcs csupán két lányt választott, és neki is már csak egy jelöltje maradt. Nos, most pedig egy újabb fordulat következett, hiszen miután Peti gazda úgy döntött, hazaküldi Virágot, közölték vele, hogy újabb lánnyal adódik lehetősége megismerkedni: ő pedig Vivien.

Nádai Anikó megérkezett Peti tanyájára, majd közölte, hogy azon kívül, hogy valakit haza kell küzdeni, érkezik egy újabb levélíró, akit bár nem választott ki első körben, de a lány hajthatatlan.

,,Az a helyzet, hogy nagyon kapós vagy”

– mondta a műsorvezető. 

Mint kiderült, Vivien e-mailt írt Anikónak, és mindenképp szerette volna megismerni Petit. A műsorvezető elárulta, nagyon lelkes a hölgy, és ha Peti úgy dönt, hogy ad neki egy esélyt, akkor már másnap megérkezne. A gazda végül úgy döntött, hogy jöhet, így a mai részben megismerhetjük Vivient, akinek a belépője már nem volt szimpatikus a másik két lánynak.

peti gazda

Peti gazda (Fotó: RTL Klub)

Olvass még a Házasodna a gazda szereplőiről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top