nlc.hu
Sztárok

Patrick Dempsey visszatér a Grace klinikába

Grace klinika-rajongók figyelem! Patrick Dempsey visszatér – fotók

Olyan friss fotók és videók jelentek meg a Grace klinika új évadából, amit látva a rajongók hangosan felsikítottak. Igen! Patrick Dempsey visszatér! Vigyázat, cikkünk spoilert tartalmaz!

Az Egyesült Államokban a héten debütál a Grace klinika (Grey’s Anatomy) 17. évada. A népszerű sorozat forgatókönyvírói reagálnak a világot érintő, kialakult járványhelyzetre, és a koronavírus okozta traumák és vészhelyzetek a sorozatban is megjelennek majd. A kétórás premierepizódban ráadásul egy régen távozott szereplő is feltűnik majd, és sokáig fog maradni!

Grace klinika első évad

Részlet a Grace klinika első évadából (Fotó: AFP)

Cikkünk innentől spoilert tartalmaz!

A 16. évad fináléjában a főszereplő Meredith (Ellen Pompeo) eszméletlenül feküdt egy parkolóban, és álmában vagy képzeletében megjelent az autóbalesetben elhunyt férje, Derek. A friss epizódokban pedig még többet kaphatunk az egykori házaspár álombeli találkozásából. A rajongók sokáig találgatták, hogy régi felvételeket használták e ezekhez a jelenetekhez, de a friss fotókból és videókból kiderül, hogy a sorozattól a 11. évadban búcsúzó Patrick Dempsey valóban visszatért, és újra a stábbal forgatott. 

„Ebben az évadban a legfontosabb feladatunk, hogy a lehető legvalóságosabban mutassuk be a koronavírus-járványt, úgy, hogy tiszteletben tartsuk az egészségügyi dolgozók mindennapos küzdelmét. Ezentúl azért egy szórakoztató, romantikus sorozatot is készítünk, amelyet nézve elmenekülhetnek a rajongók, a minket körülvevő szörnyűségek elől. Ennek egyik fontos eleme lesz Patrick Dempsey visszatérése. És ígérhetem, hogy nem csak az első néhány részben találkozhatnak majd vele a nézők. Az írók, a producerek, az alkotók sokat dolgoztak azon, hogy ezt az évadot leforgassuk, és azon is, hogy Derek karaktere valahogyan visszatérjen. Azonban a mi küzdelmünk össze sem hasonlítható azokéval, akik naponta harcolnak a szeretteink, barátaink életéért a frontvonalban. Köszönjük nekik” – nyilatkozta Krista Vernoff, a sorozat egyik alkotója az Entertainment Weekly magazinnak.

Grace klinika szereplők
Megnézem
Összes kép (4)

Sorozatok!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top