nlc.hu
Sztárok

A Konyhafőnök VIP keddi kiesője

A Konyhafőnök VIP: drámai jelenetek a véghajrában, Sáfrány Emese hagyta el a konyhát

Ismét drámai jeleneteknek lehettünk tanúi A Konyhafőnök VIP-ben, Sáfrány Emese hagyta el a konyhát.
hujber feri

Zajlik A Konyhafőnök VIP elődöntő hete, ahol Rácz Jenő versenyzői mutatják be a tudásukat. A tegnapi versenynapon az első főzés alkalmával vaddisznót kaptak alapanyagként a hírességek, amit eperrel kellett elkészíteniük. A második feladatban Fördős Zé bemutatta a romantikus oldalát, szívvel-lélekkel állította össze a pultot, valójában inkább szívvel: bárányszív, sertésszív, struccszív, szarvasszív, csirkeszív, csokik, prosecco, articsóka, ehető virágok, szőlő közül választhattak a versenyzők. 

Hujber Feri jól teljesített, ezért kapott egy segítséget, és mellé a szokásos hátráltatást is, amit ő oszthatott ki. Nos, mivel nem akart másnak ártani, ezért magán „állt bosszút”.

Ez olyannyira „jól” sikerült, hogy végül ő állt Sáfrány Emese mellett a két kieső hely egyikén, de megmentette a zsűri, és ezúttal nem neki, hanem Aleskának kellett távoznia a konyhából.

„Hálás vagyok az egészért, minden napért, minden pillanatáért, a séfekért, a többiekért. Életem egyik legjobb versenye volt, és pont ezért sajnálom, hogy itt és most ennek vége kell, hogy legyen számomra” – mondta a kiesés után Sáfrány Emese.

Még több hírt A Konyhafőnök VIP-ről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top