nlc.hu
Sztárok

Dancing with the Stars: Osvárt Andrea kiesett

Dancing with the Stars: Osvárt Andrea esett ki, Tóth Dávidot megmentették a nézők

Osvárt Andrea és partnere búcsúzott a TV2 táncversenyében.

A Dancing with the Stars 7. adásában – amely a “Riszaviadal” jegyében telt – csupán 5 páros lépett fel: Gelencsér Tímea és Győrfi Dani koronavírus-fertőzés miatt maradt távolt, a fejsérülést szenvedett Horváth Tomi számára pedig végleg véget ért a táncverseny.

Osvárt Andi

Osvárt Andreáék a jövő héten már nem mutathatják be újabb táncukat – Fotó: TV2

A versenyben lévő 5 páros a legnagyobb bulislágerekre, a legpörgősebb dalokra táncolt a szombati adásban, amelybe – egy produkció erejéig – visszatérhetett a táncpartnereikkel a múlt héten kiesett Istenes László és Noszály Sándor, bemutatva a kimaradt tangójukat.

A külön-külön előadott táncaik után az 5 páros közösen is megjelent a táncparketten egy úgynevezett táncpárbaj keretében, ahol a produkciókat 1-1 pluszpontért díjazhatta a zsűri.

A zsűri-, és a nézői pontok alapján a párjával a napokban szakító Osvárt Andrea és Suti András, valamint a koronavírusból felépült Tóth Dávid és Lissák Laura került a veszélyzónában, a nézők végül a kajakost mentették meg, így a 41 éves színésznő és táncpartnere számára ért véget a Dancing with the Stars. Ők egyébként a quickstep tudását mutatta b

Nézd meg Osvárt Andrea és Suti András quickstep produkcióját!

A TV2 műsorának jövő heti adásában – amely a “Királyok és Királynők” elnevezést kapta – a még versenyben lévő párosok a popszakma legnagyobb ikonjainak slágerei táncolnak majd.

Olvass még a Dancing with the Stars versenyzőiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top