nlc.hu
Sztárok

Szilágyi István özvegyének diagnózisa

Daganatot találtak Szilágyi István özvegyének tüdején

Szilágyi István özvegyének régóta fájt a tüdeje, ezért ment el kivizsgáltatni.

Szilágyi István özvegye nyáron veszítette el a színészt, nemrég pedig az otthona lakhatatlanná vált, így kénytelen volt elköltözni. Jolika néni jelenleg Ózdon él a testvérénél, aki vigyáz rá, így a lakhatása miatt végre a családja többi tagjának sem kell aggódnia. Az egészségi állapotáért viszont igen, hiszen mint kiderült, Jolika néni tüdején daganatot találtak – árulta el a Blikknek

„Nemrégiben itt volt a segítőm, ő mondta, hogy megvannak a vizsgálat eredményei. Mielőtt Ózdra jöttem, voltam kórházban, mert fájt a tüdőm, akkor megröntgeneztek, megvizsgáltak, szövetmintát is vettek. Most azt közölte velem, hogy valamilyen daganat van a tüdőmben, kezelni is kell majd. (…) Még nem tudom, hogyan kell kezelni, mert az orvosi papírokat csak később kapom meg. Bízom benne, hogy nem lesz semmi baj, és meggyógyítanak. Most a testvérem vigyáz rám, jó helyen vagyok itt, tisztaság van, meleg, és legalább nem vagyok egyedül, gondoskodik rólam” – mondta a lapnak a színész özvegye.

szilágyi istván özvegye jolika néni kiemelt

Jolika néni (Fotó: Smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top