nlc.hu
Sztárok

Járai Kíra értékelte a férjét

Járai Kíra így értékelte Járai Máté első műsorvezetését a Reggeliben

Múlt héten jelentette be a csatorna, hogy Járai Máté lesz a Reggeli új műsorvezetője.

Járai Kíra és Járai Máté játéka a Nyerő Párosban megosztotta az embereket, ám az kétségtelen, hogy óriási rajongótáborra tettek szert mindketten a műsor segítségével. Az RTL Klub meglovagolta a sikert, és múlt héten bejelentették, hogy Járai Máté a héten már a Reggeli műsorvezető-gárdáját erősíti. Ma sor került az első napjára házigazdaként, a műsorvezetését pedig a felesége értékelte az adás végén.

„Nem tudom, hogy mennyire vagyok szigorú, inkább azt szoktam mondani, hogy néha igazságtalan vagyok, de ez nem biztos, hogy igaz. Most igazságos vagyok, de nem is tudok nagyon szigorú lenni. (…) Az elején nagyon izgult, zavarban is volt. A testbeszédén lehet látni, hogy ilyenkor merevebben mozog, megfeszíti mindenét, kicsit robotszerűen. Ezt nagyon hamar levetkőzte. Olyannyira hamar, hogy Mariann, egy idő után nem fogja hagyni, hogy szóhoz juss. Én egyébként ettől szenvedek. (…) Nagyon jó kérdező, mindent elmond, kerek-egész” – jegyezte meg Kíra a férje első adásával kapcsolatban.

járai máté és kíra

Járai Kíra véleményezte a férjét (Fotó: RTL Klub)

A Nyerő Páros emlékezetes jelenetei:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top