nlc.hu
Sztárok

Ernyey Béla új könyve

Ernyey Béla új könyvéről a feleségének is megvan a véleménye

Ernyey Béla ezúttal a novellák, valamint az esszék műfajában vetette papírra gondolatait a nőknek címezve, melyről párjának is megvolt a véleménye.

Az utóbbi időben leginkább az írásnak adta át magát Ernyey Béla, akinek nemrég jelent meg tizedik könyve, a Céltábla Nő. A színész még a járvány első hulláma alatt írta meg novelláskötetét, amelynek gondolata évek óta ott motoszkált a fejében.

„Az első hullám alatt teljesen bezárkóztunk. Most is nagyon óvatosak vagyunk, tartunk minden óvintézkedést és ugyanezt várjuk el másoktól. Bár az utazás szerelmesei vagyunk, idén több utat is le kellett mondanunk. Legutóbb az őszi, törökországi utazásunkat. Ez most egy ilyen időszak, úgy vagyok vele, hogy így jut idő másra. Dórival jobban ráérünk egymásra, be tudtam fejezni a könyvem, próbálom a pozitív dolgokat meglátni ebben a helyzetben” – mondta a színész, akinek a felesége is lemeózza a készülő könyveit.

„A színészetből élek, az írás viszont a hobbim. Itt nincs kényszer, nyomás rajtam, hogy mit, mikorra kell megírnom. Akkor írok, amikor időm engedi, amikor kedvem tartja. Az viszont fontos, hogy a párom lássa a vázlatot. Neki mindig megmutatom. Van, amire most is azt mondta, hogy ez betalált és akadt, amire azt mondta, hogy ez kevésbé, dolgozzam át, ha gondolom. Az első vizsgálat mindig az övé, azután jön nálam az önvizsgálat és ha úgy érzem, változtatok. Ez a mostani könyv is így készült” – árulta el a Sláger Kult műsorvezetőjének, Szani Rolandnak Ernyey Béla, aki nemrég a túlplasztikázott nőkről is elmondta a véleményét.

A teljes beszélgetést itt hallgathatod vissza:

A nagy korkülönbség sem zavarja őket:

ernyey béla

Ernyey Béla (Fotó: Magánarchívum)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top