nlc.hu
Sztárok

Várandós Károly Fülöp herceg neje

Újabb királyi baba: Harmadszorra is apa lesz a svéd Károly Fülöp herceg

Sorra érkeznek a hírek az újabb és újabb királyi babákról! Most például a celebből lett hercegné, Zsófia várandós a harmadik gyermekével!
Károly Fülöp és Zsófia hercegné

Alig telt el néhány nap azóta, hogy a brit királyi családban bejelentették: harmadik gyermekével várandós II. Erzsébet unokája, Zara Tindall, újabb királyi babáról érkezett hír pénteken reggel. Mint kiderült, XVI. Károly Gusztáv svéd király fia, Károly Fülöp herceg lesz harmadik alkalommal is apuka. A herceg felesége, Zsófia ugyanis ismét várandós.  „Boldogok és izgatottak vagyunk, hogy újabb gyermekkel bővül a családunk. Alexander herceg és Gabriel herceg már nagyon várja a testvér érkezését” – olvasható a pár közleményében. Kiderült az is, hogy Zsófia várhatóan 2021. március-április környékén fog szülni. 

A bejelentés időzítését sok kommentelő nem értette, mivel a boldog hírt a Nobel-díjak átadásának napján hozták nyilvánosságra, és néhányan úgy vélik, nem volt szerencsés ez a döntés.

DD.KK.HH. Prins Carl Philip och Prinsessan Sofia har den stora glädjen att meddela att de väntar sitt tredje barn. "Vi...

Közzétette: Kungahuset – 2020. december 11., péntek

Károly Fülöp és Zsófia hercegné egyébként néhány hete karanténba vonult, amikor kiderült, hogy mindketten elkapták a koronavírust. A közlemény nem tér ki a jelenlegi állapotukra, de úgy tűnik, hogy a király egyetlen fia és a várandós hercegné is jól van.

Nézegess cuki családi képeket Károly Fülöpről és Zsófiáról!

Károly Fülöp svéd herceg és Zsófia hercegné és családja
Megnézem
Összes kép (5)

Zarán, és Zsófián kívül egy másik hercegnő is várandós. II. Erzsébet unokája, Eugénia is 2021-ben hozza világra gyermekét.

Hírek a palotákból:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top