nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi szexi fotói

„Volt már olyan férfi, aki több millió forintot ajánlott a testemért” – Tóth Andi nem érti, miért környékezik meg állandóan a szexi fotói miatt

Az énekesnő gyakran kerül kényelmetlen helyzetekbe a merész képei miatt.

Bár továbbra is elsősorban az éneklésnek él Tóth Andi, egyre több felkérést kap modellként is. Legutóbbi fotóin dominának öltözve csavarta el a rajongói fejét – írja a Bors.

Tóth Andi

Tóth Andi állítja, csak a maga kedvéért öltözködik csinosan (Fotó: Tv2)

„Szerintem nagyon ízléses lett a fotósorozat, egyébként sem vállalnék olyan munkát, ahol meztelenkedni kell. Legfeljebb fehérneműset, bikiniset, de semmi pénzért nem vetkőznék le teljesen, mert az már nem én vagyok” – jelentette ki a 21 éves énekesnő, aki gyakran kap kéretlen ajánlatokat a merészebb fotói nyomán.

„Volt már olyan férfi, aki több millió forintot ajánlott a testemért, de előfordult az is, hogy egy futár tett tisztességtelen ajánlatot. A férfiak gyakran hiszik azt, hogy 1-2 merészebb fotó vagy megjelenés, ami nem mellesleg általában a munkámhoz kapcsolható, már felhívás keringőre” – háborog a Sztárban sztár 7. évadában a 2. helyen végző Tóth Andi.

Olvass még Tóth Andiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top