nlc.hu
Sztárok

Donald Trump a Reszkessetek, betörők!-ben

Macaulay Culkin is kivágatná Trumpot a Reszkessetek, betörők!-ből

Netezők követelik, hogy tüntessék el Trumpot a Reszkessetek, betörők! 2.-ből, és most Macaulay Culkin is a kezdeményezés mellé állt.
Donald Trump a Reszkessetek betörők! 2-ben

Macaulay Culkin, a Reszkessetek, betörők!-filmek főszereplője is csatlakozott ahhoz a Twitteren terjedő felhíváshoz, hogy vágják ki Donald Trumpot a széria második részéből. A netezők azt szeretnék, ha Trumpot digitális trükk segítségével a mai, 40 éves Culkinre cserélnék.

Az egyik erről szóló tweetre maga Macaulay Culkin annyit válaszolt: „Megvettem.”

Donald Trump egy rövid időre tűnik fel a Reszkessetek betörők! 2. – Elveszve New Yorkban című filmben. Kevin útbaigazítást kér tőle a Plaza Hotel előcsarnokában, amely akkor Trump tulajdonában volt.

Az 1992-es film rendezője nemrégiben elmesélte, hogy Trump erőszakolta ki, hogy benne lehessen a filmben, mert csak így engedte meg a forgatást a szállodájában. A tesztvetítéseken a nézőknek tetszett Trump felbukkanása, ezért az alkotók benne hagyták a filmben a jelenetet.

Korábban egy kanadai tévécsatorna egyébként kivágta már Trumpot a filmből, de a Capitolium ostroma után sokan követelik ezt. Sőt, néhány verziót már el is készítettek a twitterezők:

Ebben az alkotásban pedig több dolog sűrűsödik össze:

(24.hu)

(Kiemelt kép: YouTube/CollegeHumor)

Reszkessetek, betörők! az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top