nlc.hu
Sztárok

Regé-Jean Page Nanushkában

Nanushkában pózol Regé-Jean Page, a Bridgerton sorozat főszereplője

A férfi főszerepet alakító Regé-Jean Page pedig egy fotózás kedvéért Nanushka ruhába bújt.

A pár hét alatt sikeressé vált Bridgerton sorozat férfi főszerepét alakító Regé-Jean Page egy fotózás kedvéért Nanushka ruhába bújt –vette észre a Bors.

Regé Jean Page Nanushkát visel

Fotó: (Byron Cohen/Walt Disney Television via Getty Images)

Nanushka Fall-Winter 20 kollekciójának néhány darabja már bejárta a nemzetközi sajtót is, köszönhetően a sorozatvilág egyik új sztárjának, Regé-Jean Page-nek, aki a most rendkívül népszerű Bridgerton sorozat főhőse.

A fiatal színész egy fotózás kedvéért bújt Nanushka ruhába. A Simon Bassetet alakító színész a képeken egy vegán bőr nadrágot és egy zöld kötött pulóvert visel, így már ő is azon világsztárok körét gyarapítja, akik a magyar tervező, Sándor Szandra ruháját választották. 

Sándor Szandra divattervező márkájának ruháit előszeretettel viselik a hírességek, láthattuk már Nanushkában Rihannát, Michelle Obamát és Ashley Graham topmodellt is, kollekcióinak darabjait világszerte több mint harminc országban árulják és az olyan neves áruházak kínálatában is megtalálhatjuk, mint a Selfridges, a Liberty, az online működő Net-a-Porter vagy a MyTheresa.

Még több hír a sorozatról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top