nlc.hu
Sztárok

Simon Kornél a kisfiáról, Simon Áronról

Simon Kornél: „Áronka kicsit több, mint két hónapos és kicsit több, mint hét kiló”

Végre úgy érzi, kerek az életük, amióta megszületett a kisebbik fiuk, Áron. Simon Kornél erről mesélt.

Tavasszal árulta el Gryllus Dorka és Simon Kornél, hogy második gyerekükkel várandós a színésznő és nagyon izgatottan készültek a kicsi érkezésére. Áron nemrégiben jött világra, a szülésről korábban már nyilatkozott a házaspár, most pedig a büszke apuka mesélt a kisebbik fiáról. 

Simon Kornél kisfia, Simon Áron

Simon Kornél és Gryllus Dorka kisfia, Simon Áron két hónapos múlt

„Remekül vagyunk, mindenki egészséges. Áronka kicsivel több, mint két hónapos és kicsivel több, mint hét kiló, szóval szépen eszik és jól alszik. Az éjszakákat többnyire Dorka viszi, a nappalokat többnyire én. Ez egy picit látszik is a szemem alatti karikákon, de én alhatok éjszaka, Dorka kevésbé, egyelőre jól bírjuk.”

A színész elmesélte a Reggeliben, hogy a fia elég sokat alszik napközben is, kétszer három órákat, viszont éjféltől sokkal éberebb, akkor keltegeti őket. Kornél elárulta, hogy bár Áron még kicsi, de már most érzi a különbséget Soma és a kisebbik fia között. 

„Somi már kicsinek is nagyon lobbanékony, impulzív kisfiú volt, nagyon érzelmes, nagyszívű – most is az egyébként – és gondolom, hogy Áronka is nagyszívű, érzelmes kisfiú lesz, de sokkal kevésbé impulzív. Könnyebben megnyugtatható, többet alszik, kevesebbet sír.”

Kornél úgy fogalmazott, megérkezett az apaszerepbe, kevésbé aggódós és úgy érzi, bármennyire szereti a hivatását, most már teljes mértékben a család áll nála az első helyen. Ugyanezt tudja elmondani a feleségéről, Dorka most sokkal kiegyensúlyozottabb, mert már kevesebb a meglepetés és magabiztosabb a második gyerekével.

Sztárbabákról még: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top