nlc.hu
Sztárok

Celeb-babák, akik 2020-ban születtek

Az ő születésüket vártuk idén – 13 magyar sztárbaba, aki idén jött a világra

Egy ismert édesapa nyitotta a sort rögtön januárban, aztán további babák születéséről adhattunk hírt: gólyában gazdag év volt az idei.

Fekete Dávid

Ez a nászút valószínűleg tovább fog tolódni a szokásosnál, hiszen a tavalyi esküvő után most ikrei születtek Fekete Dávidnak, és feleségének, Reginának. „Nem találok szavakat annak az érzésnek, amit a minap élhettem át. Tényleg az élet egyik legnagyobb csodája a gyermekáldás. Minden tiszteletem a nőké.. amit kibírnak a szülésnél…” – írta Dávid a közösségi oldalon január 6-án.

A fiúk az Ádin és a Máté nevet kapták, így már háromgyermekessé vált a család, hiszen Reginának már van egy kislánya, Leila. Ő is nagyon várta már a tesókat.

Voksán Virág

Nem volt szerencséje az időzítéssel Voksán Virágnak, akinek szülése a koronavírus-járvány első hullámára esett, annak is az erőteljesebb részére. Abban az időszakban az apák nem lehettek jelen a szülésnél, sőt, utána sem látogathatták az anyákat, ahogy persze mások sem. Úgyhogy Virág elég elárvultan érezte magát a kórházban.

„Több kismamával is összebarátkoztam, mindenki nagyon izgult a szülés miatt. Olyanok voltunk, mint az árvák, akiket ott felejtettek a kórházban. Senkire sem számíthattunk, úgyhogy nagyon egyedül éreztem magam” – mondta el a Borsnak Virág.

Remélhetően utólag már csak a szép emlékek maradnak meg Vivien március 26-i érkezéséről, különösen, hogy a kislány megfoganása váratlan meglepetésként érte a szülőket nem sokkal fiuk születése után. És akit érdekel Virág teste kicsivel később, az a 24.hu cikkében megtekintheti.

Március 26.-án megszületett Vivien 🥰 2810 gr-al és 52 cm-vel 🎀🙂 Már végre itthon vagyunk épségben és egészségben!🙏🏼🙌🏼 Sok puszi Nektek!💕👶🏻

Közzétette: Virag Voksan - Dj Flower – 2020. március 29., vasárnap

Tatár Csilla

Az április hozta az igazi baby boomot, ahogy mondani szokás. Kunos Mimi Elza, vagyis Tatár Csilla kislánya nyitotta a sort április 20-án. „Könnyen és gyorsan érkezett meg közénk, így aztán mindannyian csodálatosan vagyunk. Nagyon vártunk már, kislányom. Kétgyerekes anyuka lettem” – írta Csilla a megható sorokat

Tatár CSilla kisfia és kislánya

Tatár Csilla kislánya és kisfia a Story címlapján (fotó: Story magazin)

 Kulcsár Edina

„Egy számunkra fantasztikus és csodálatos hírt szeretnénk megosztani veletek! Megszületett a kislányunk, Szabó-Kulcsár Nina! Anyukája és ő is nagyon jól vannak!” – írta április 21-én az Instagramon Csuti, azaz Szabó András.

Nemsokára felesége, Kulcsár Edina egykori szépségkirálynő, ma üzletasszony posztja is követte ezt: „Megszületett! Végre a kezemben tarthatom. (…) Lett egy kislányunk is! HIHETETLEN! És mégis igaz!” Az az ’is’ Edináék első gyermekére, Medoxra utal, akinek nevén egykor sokan csodálkoztak, ma annál többen adják gyermeküknek.

Kulcsár Edina és Szabó András „Csuti” családjában nagy a harmónia, igaz, a két gyerek olykor komoly feladat elé állítja...

Közzétette: BEST Magazin – 2020. december 17., csütörtök

A fiatal párnak szerencséje volt, mire ők indultak a kórházba, már lazítottak a szabályozáson: „Szerencsére az előzetes óvintézkedéseket követően beengedték Csutit a klinikára” – nyilatkozta Edina később a Story magazinnak. „Bevallom, a második császár sokkal rosszabb volt, mint az első, de valamit valamiért. A férjem végig fogta a kezem, simogatott, és amiben tudott, segített. Tökéletes társam volt most is, ahogy mindig.” A 24.hu pedig nemsokára „megfutotta a kötelező kört”, vagyis álmélkodhattunk egy sort azon, hogy Edina máris milyen csinos a szülés után.

Winkler Nóra

Alig telt el pár óra, és megszületett Winkler Nóra babája is. Nem titok: Nóra 47 éves, így különösen nagy öröm, hogy anyává vált. Az örömhírt így jelentette be egy diszkrét fotó kíséretében: „Teljességgel elbűvölődve, boldogan, büszkén és hálásan: megszületett kisfiunk, Simon. Gyönyörűséges a teljes 56 centijén. Mindhárman jól vagyunk, ha tehetjük, szívesen eszünk és alszunk, és sírdogálunk is, időről időre, mindhárman.”

Csemer Boglárka, Boggie

Egy hónapot kellett várni a következő celeb-bébire: május 25-én megérkezett Imola, Csemer Boglárka második kislánya – a négyéves Lenke után. „Megszületett ez a kis bogárka. Lett egy újabb Monchhichim. Őrülten boldog vagyok!!! Ha lehet ilyet mondani, szuper szülésem volt. Minden fájdalmával együtt. Büszke vagyok magunkra. Nagyon hálás vagyok a férjemnek, az orvosomnak és a szülésznőmnek. ISTEN HOZOTT, IMOLA” – olvasható az énekesnőnek a tizenhat órás vajúdásról szóló bejegyzésében.

Megszületett ez a kis bogárka:-) Lett egy újabb Monchhichink💖🙏👨‍👩‍👧‍👧 Őrülten boldog vagyok!!!! Ha lehet ilyet mondani...

Közzétette: BOGGIE – 2020. május 25., hétfő

Azóta Boggie már vissza is tért a színpadra.

Kollányi Zsuzsi

Egészen október 1-ig kellett várni a következő örömhírre. Ekkor született Kollányi Zsuzsa harmadik fia, az ikrek (Bence és Bálint) után Bogdánnal gyarapodott a család. „Sokkal nehezebb volt, mint a császár, de minden pillanat maga volt a csoda. A férjem, Attila végig ott volt mellettem, igazi támogató társként küzdött velem a szülőszobában, de aztán hazaküldtem, hogy az ikrekkel legyen. Amikor megláttam a kicsit, azt gondoltam, hogy minden óra megérte, amit vajúdással töltöttem – nyilatkozta az énekesnő.

kollányi zsuzsi

Kollányi Zsuzsi (Fotó: TV2)

Radics Gigi

A sikeres énekesnő is idén, egészen pontosan októberben adott életet első gyermekének. A kislány a Bella Szófia nevet kapta, de szülei nem szeretnék őt mutogatni a lapokban, vagy a tévében. „Joga van ahhoz, hogy majd a későbbiekben eldöntse ő, hogy akar-e szerepelni, vagy sem” – magyarázta Radics Gigi.

Tokár Tamás és Kovács Dorottya

A Fókusz műsorvezetőjének kisfia, Andris idén nyáron született, és már túl is van élete első karácsonyi fotózásán, amelynek minden mozzanatát bemutatott édesanyja a YouTube csatornáján. „Áldott jó ez a gyermek. Nagyon jól alszik, bár mióta van foga, azért annyira nem. De nagyon nyugodt, mosolygós és mindig nevet” – mondta a büszke apuka.

Palácsik Lilla és Visváder Tamás

A házaspár gyermeke 2020 októberében született. A kisfiút decemberben mutatták meg először a boldog szülők, akik a Noah nevet adták a bébinek.

Király Viktor és Virág Anita

A Megasztár-győztes Király Viktor is apuka lett idén. Mivel a népszerű énekes kettős állampolgár, szerették volna, ha a gyermek amerikai nevet kap, így esett a különös Kolenre a választásuk. A név jelentése egyébként kölyök oroszlán.

Debreczeni Zita és Gianni

„2020.08.28.án megérkezett hozzánk a kisfiúnk Gianfranco Máté! Ahogy a neve is jelenti, Ő valóban Isten ajándéka nekünk…” – írta Instagram-oldalán Debreczeni Zita. A büszke apuka pedig már az első sportcipőt is felhúzta kisfia lábára.

Kiss Virág

Júliusban adott életet gyermekének Kiss Virág magyar fitneszmodell, aki a gyermekének a Zoé nevet adta. „Onnantól kezdve, hogy ő felébred, az a legfontosabb, hogy ő egyen, ruhát- és pelust cseréljünk és így megy tovább a napunk” – mondta a Fókusznak Virág.

Ők is idén érkeztek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top