nlc.hu
Sztárok

Varnus Xavér saját temploma

Varnus Xavér megmutatta a saját templomát

1885-ben épült, használaton kívüli templomot vett meg Varnus Xavér, most mutatta meg először.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Varnus Xavér vásárolt egy templomot nemrégiben. Eddig Torontóban élt, de kiköltözött a nagyvárosból: az Atlanti-óceán partján álló, elhagyatott templomot 20 millió forint körüli összegért vette meg. „Megvásároltam és így megóvtam a pusztulástól egy roppant különleges, 19. században épült, ám elnéptelenedett kanadai templomot az Atlanti-óceán partján” – írta akkor közösségi oldalán, most pedig meg is mutatta az épületet.

Xavér elárulta, hogy egy kutya lett a társa, hiszen pár héttel ezelőtt beállított hozzá egy férfi, aki nemes egyszerűséggel odaajándékozta neki az ebet, az orgonaművész pedig szívesen fogadta. Brúnónak nevezte el, és imádja, nagyon jól kijönnek egymással. 

Varnus Xavér arról is beszélt, hogy a koronavírus miatt csak interneten keresztül tartja a kapcsolatot a családjával, de azt vette észre, hogy mióta tartanak a lezárások, az embereknek sokkal több idejük van egymásra. 

Itt megnézheted a templomot:

Olvasnál még Varnus Xavérról? 

varnus xavér

Varnus Xavér (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top