nlc.hu
Sztárok

Hajdú Péter párja a munkába temetkezik

Hajdú Péter menyasszonya a munkába temetkezik kisbabájuk elvesztése után

Hajdú Péter párja, Láng Eszter a LifeTV új reggeli műsorának főszerkesztője.

Hajdú Péter és szerelme, Láng Eszter megtörten vallották be decemberben, hogy elvesztették a kisbabájukat. A kapcsolatuk a tragédia után csak erősebb lett, és azóta is harmóniában élnek. A 25 éves lány a munkába temetkezik, számára ez egyfajta terápia– tegnap elstartolt a LifeTV új reggeli műsora, az Ébredj velünk!, amelynek Eszter a főszerkesztője. 

„Remekül éreztem magam az első adás alatt, profi csapat vesz körül, és az is rengeteget segített, hogy Péter végig ott volt mellettem. Még ha másra nem is volt idő, csak egy-egy kedves pillantásra, az is éppen elég volt ahhoz, hogy tudja, minden rendben van. (…) Nem lehet teljesen félretenni, ha az embert ilyen veszteség éri, de abban hiszek, hogy nem hagyhatjuk, hogy szomorúság vezérelje a mindennapjainkat, miközben itt van nekünk a család és a munka is. Már sokkal jobban vagyok, remek terápia nekem a munka, annyi teendő van, hogy esélyem sincs másra gondolni, most nagyon feldob ez a helyzet és dolgozik bennem az adrenalin” – mesélte a Blikknek Láng Eszter, akire nagyon büszke a vőlegénye, Hajdú Péter.

hajdú péter láng eszter

Hajdú Péter és Láng Eszter (Fotó: Instagram)

A LifeTV teljesen megújult:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top