nlc.hu
Sztárok
Válik Mádai Vivien

Hét év után válik Mádai Vivien és Szabó Zoltán

Mádai Vivien és férje, Szabó Zoltán hét év házasság után válnak.

Bár egy ideje már nem láthattunk közös képet Mádai Vivienről és a férjéről, a rajongók sem sejtették, hogy mi lehet a háttérben. A műsorvezető nemrég azt nyilatkozta az nlc.-nek, közös döntés volt, hogy sem a férje, sem a kisfia nem szerepel a közösségi oldalán, hiszen a magánéletét szeretné megtartaná magának. Most pedig bevallotta, hogy hét év után elválnak az útjaik Szabó Zoltánnal.

„Életem egy meghatározó szakasza most véget ért. Nem volt könnyű meghozni ezt a döntést, de mostantól külön utakon folytatjuk tovább. Tesszük mindezt a legnagyobb barátságban és békességben, közös gyermekünk érdekében, aki mindkettőnk számára a legfontosabb”

– nyilatkozta Mádai Vivien a tények.hu-nak.

A Mokka műsorvezetője 2013-ban ismerte meg Szabó Zoltán fogorvost – akkor azt mondta, hogy szerelem volt első látásra. A kapcsolatuk hamar elmélyült: négy hónapja voltak együtt, amikor Mádai Vivien teherbe esett, 2014-ben pedig össze is házasodtak.

Mádai Vivien és Szabó Zoltán

Mádai Vivien és Szabó Zoltán (Fotó: Instagram)

Válások a sztárvilágban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top