nlc.hu
Sztárok

Istenes Bence féltékenysége

Egy csúnya szakítás miatt járt pszichológushoz Istenes Bence

Istenes Bence műsorában ezúttal a pszichológus szükségessége volt a téma.

Ahogy Istenes Bence fogalmaz, megoszlanak a vélemények azzal kapcsolatban, hogy szüksége van-e a embereknek pszichológushoz. A műsorvezető azt is elmondta, hogy sokan cikinek tartják és azt gondolják, csak betegség miatt kell szakemberhez fordulni, ez azonban ma már nem így van. Vendégeivel, Fluor Tomival, Járai Mátéval és Marics Petivel boncolgatták a témát.

Az IstenEst legutóbbi epizódja:

,,Azon gondolkoztam, hogy ez olyan dolog-e, ami a korral jön. Amikor én először voltam pszichológusnál, akkor a húszas éveim elején voltam, kábé mint te (mondta Marics Petinek). Volt egy tök nagy szakításom és nem tudtam abból egyedül kijönni. Olyan drámának éltem meg, és számomra az annyira mély volt, hogy elmentem pszichológushoz. (…)Abban segített, hogy rájöjjek, ez nem a világ legnagyobb problémája. Másrészt pedig én ott nagyon féltékeny voltam, ezért elkezdtünk a mélyére menni”

– mondta Bence, aki elsősorban azért kérte szakember segítségét, mert már túl sok volt rajta a teher, ami összeroppantotta. Ekkoriban volt az első idegösszeroppanása, amit aztán több mélypont is követett, ám a pszichológus és a barátai segítségével sikerült kilábalnia ezekből. 

Legfrissebb sztárhíreink: 

istenes bence

Istenes Bence (Fotó: Youtube)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top