nlc.hu
Sztárok

Kovács Lázár a Life TV-nél

Újabb sztárral erősít a Life TV – Kovács Lázár saját főzőműsorral tér vissza

Kovács Lázár öt év után tér vissza a képernyőre.

Kovács Lázárt legutóbb a Duna TV Balatoni Nyár című műsorában láthattuk, azóta leginkább a civil életben tevékenykedik, illetve workshopon moderál. A sztárséf egy időben nagyon sokat volt képernyőn, a nézők imádták, ezt használja ki Hajdú Péter, aki leigazolta a Life TV-hez – egy főzőműsor házigazdája lesz Kovács Lázár.

Új nap, új igazolás😇 Kovács Lázár is a Life TV csapatát erősíti mostantól! Saját főzőműsorral nálunk tér vissza a képernyőre a sztárséf👍🏻✌🏻💪🏻 LifeTV

Közzétette: Hajdú Péter – 2021. március 25., csütörtök

„Új nap, új igazolás. Kovács Lázár is a Life TV csapatát erősíti mostantól! Saját főzőműsorral nálunk tér vissza a képernyőre a sztárséf” – újságolta el büszkén a közösségi oldalán a csatorna vezérigazgatója. A napokban egyébként nagy a mozgolódás a Life TV-nél, hiszen mint kiderült, Berki Krisztiánt menesztették a csatornától, tegnap pedig bejelentették, hogy Bereczki Zoltán műsorvezetőként debütál az Ébredj velünk! című műsorban.

Zajlik az élet a Life TV-nél: 

kovács lázár

Kovács Lázár (Fotó: Facebook / Hajdú Péter)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top