nlc.hu
Sztárok

Nászúton voltak Stohl Andrásék

„A nővérem úgy engedett utunkra, hogy csináljunk kisbabát a nászúton” – Stohl András és felesége a Maldív-szigeteken töltötték a mézesheteket

Mesébe illő, romantikus nyaralásban volt része Stohl Andrásnak és feleségének, Vicának.

Stohl Andrásék a Maldív-szigeteken töltötték a nászútjukat – számolt be a legfrissebb Story magazin, fotókat is bemutatva a házaspár romantikus utazásáról. Ugyan tavaly házasodtak össze, ám akkor a kezdődő pandémia miatt elhalasztották az utazást. Most azonban elmentek; mint mondják, nem akarták tovább halogatni a nászutat, egyrészt mert vágytak rá, másrészt a színházak jelenleg úgyis be vannak zárva. 

Stohl András és Vica

Stohl András és Vica a földi paradicsomban érezte magát a nászúton

„A kis faházunk udvarán volt egy medence, és 20 méterre tőlünk terült el az Indiai-óceán. A hálószobai ágyon fekve nézhettük a végtelen kékséget. Búvárpipával és búvártalppal fedeztük fel a vízi világot, (…) elmentünk delfint lesni és könnyűbúvárkodni egy különleges helyre” – mesélte Stohl András felesége, Vica. A házaspár elárulta, hogy a későbbi utazásokra szeretnék vinni a gyerekeket is, mert ezúttal annyira hiányoztak, hogy az 5. nap után már egyre többet telefonáltak haza.

„A nővérem is úgy engedett utunkra, hogy csináljunk kisbabát a nászúton, a családbővítés nem volt a programterv része. A jövőben nem zárjuk ki ennek a lehetőségét, de egyelőre nem tervezünk gyereket. Amíg Bandika pici, oviba jár, addig biztosan nem. (…) Ha iskolás lesz, újragondoljuk a kérdést” – vallotta be Stohl Vica.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin
 

Olvass még Stohl Andrásékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top