nlc.hu
Sztárok
Nagy Alexandra akkor és most

Nagy Alexandra 10 évvel ezelőtti fotóján te is meglepődsz

Bármennyire is hihetetlen Nagy Alexandra idén ünnepli a 38. születésnapját.

Nagy Alexandrát a Barátok közt sorozatban ismerhettük meg. A színésznőt nagyon rosszul érintette, hogy véget ér a sorozat, de természetesen az élet nem áll meg. Terveiről korábban az RTL Klub Reggeli adásában mesélt.

„Nagyon sok tervem van, de még nincs konkrét dolog az életemben. Szeretnék képernyőn maradni, nagy örömmel játszanék egy sorozatban, vagy vezetnék műsort. Nincsenek terveim, mindent meg fogok tenni azért, hogy jó legyen” – mondta Nagy Alexandra.

Bármennyire is hihetetlen, a színésznő idén ünnepli majd a 38. születésnapját. Mutatunk róla egy 10 évvel ezelőtti fotót, ami akár napjainkban is készülhetett volna:

Nagy Alexandra akkor és most

Nagy Alexandra 2011-ben (Fotó: smagpix/Szabó Lilla)

Korábban Alexandra arról is mesélt, hogy komoly bőrproblémákkal küzd, de tudatosan törekszik arra, hogy elfogadja önmagát, de a mai napig nagy levegővétel kell ahhoz, hogy lemossa a sminkjét. A közösségi oldalon minimális retus van a képein, de szerinte nem hazudik a követőinek, mert nem próbálja meg úgy előadni, hogy a nap minden percében így néz ki.

Nagy Alexandra akkor és most

Nagy Alexandra 2021-ben (Fotó: Olajos Piroska/smagpix)

A Barátok közt szereplői:

(Nyitókép: smagpix/Schumy Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top