nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbi megdöbbent

Schobert Norbi térdre rogyott, és csak sírt

Schobert Norbi 50 éves lett, és egy különleges ajándékot kapott feleségétől, Rubint Rékától.
schobert norbi rubint réka kiemelt

Egy amerikai oldtimer autóval lepte meg Rubint Réka az 50 éves Schobert Norbit.A fitneszguru nagyon elérzékenyült, amikor meglátta ajándékát.

„Pár nappal ezelőtt azt mondta, legyünk egy kicsit kettesben, kérte, pakoljak össze néhány napra. Azt gondoltam, ez maga az ünneplés, tévedtem, de még mennyire! Egyszer csak kiderült, szervezett nekem egy hetvenes évek stílusú bulit, amin ott volt mindenki. Lara és Norbika elénekelték a Shallow című Lady Gaga–Bradley Cooper-dalt, és a barátaink többnyire Elvisnek öltözve fogadtak. Én már-már ekkor zokogtam. Aztán Réka kezembe nyomott egy fotóalbumot tele képekkel, felidézve a hetvenes évek Amerikáját, egy Cadillac-formájú tortát és egy amerikai Cadillac-forgalmit… Megláttam álmaim autóját, és rögtön azt kérdeztem, hogy kibérelted? Mire Réka közölte, hogy nem, ez a tied. Térdre rogytam, és csak sírtam” – mondta a korábbi kijelentésével nem kis port kavaró Schobert Norbi.

Schobert Norbi az nlc-n:

(Nyitókép: Rubint Réka Facebook-oldala)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top