nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi kiakadt

Több ismert ember is kiakadt a terasznyitással járó tömegen: Csonka András, Tóth Gabi és Trokán Nóra is felemelte a hangját

Hétvégén óriási tömeg lepte el a belvárost, ami miatt több ismert ember, köztük Tóth Gabi, Csonka András és Trokán Nóra is felemelte a hangját.

Három és félmillió beoltott után nyithattak a teraszok: pénteken már több vendéglátóhely megnyitotta kapuit, a dömping azonban szombat este érte el Budapest belvárosát. Nem csak a teraszokon, de az utcákon is hatalmas tömeg hömpölygött, ami miatt nagyon sokan kiakadtak a közösségi oldalakon. Többek között több ismert ember is: Csonka András egy hosszú bejegyzésben, míg Tóth Gabi Trokán Nóra posztját megosztva szólalt fel.

A képek tegnap este készültek Budapest belvárosában. Úgy gondolom, ez döbbenetes. Természetesen nem a teraszok ellen...

Közzétette: Csonka András hivatalos oldala – 2021. április 25., vasárnap

„A képek tegnap este készültek Budapest belvárosában. Úgy gondolom, ez döbbenetes. Természetesen nem a teraszok ellen szólalok fel, hiszen ma én is kiültem, de ez már nem a »hurrányitnakateraszok« érzés. Nyoma sincs társadalmi felelősségvállalásnak. A képen látható generációk még legtöbben oltva sincsenek. A »piknik« után szépen hazamennek a szülőkhöz, nagyszülőkhöz. Aztán kezdődik minden elölről” – írja Csonka András a Facebook-oldalán, a posztért pedig kapott hideget-meleget. A bíráló kommentekre egy élő videóban válaszolt tegnap este.

A színészek és a zenészek már több mint egy éve várnak arra, hogy újra színpadon lehessenek, így érthető a frusztrációjuk a tömeg miatt. Trokán Nóra az Instagram-oldalán osztott meg pár gondolatot. Mivel csak sztoriban voltak a képek, azok már nem elérhetőek, de Tóth Gabi továbbosztotta, így az ő oldalán még láthatóak.

terasznyitás tóth gabi trokán nóra
Megnézem
Összes kép (3)

Köllő Babett egy régi, nyaralós fotóval figyelmeztetett mindenkit, hogy vigyázzanak magukra.

Nem,nem voltam nyaralni 2019 óta és teraszos kép sem készült rólam tegnap.Viszont ámulva nézem a zsúfolásig megtelt...

Közzétette: Köllő Babett hivatalos oldala – 2021. április 25., vasárnap

„Nem, nem voltam nyaralni 2019 óta és teraszos kép sem készült rólam tegnap.Viszont ámulva nézem a zsúfolásig megtelt tereket,a nyaralós képeket az Instán és nem értem Átaludtam volna pár hónapot és már biztonságos minden?! Félreértés ne essék,örülök a nyitásnak, csak annyit kérek, hogy ÉSSZEL tegyük! Vigyázzunk egymásra, különben mit sem ért az elmúlt év szenvedése” – írja a Sztárban sztár leszek! mestere

A terasznyitásnak egyébként leginkább a vendéglátósok és a civilek örültek: Wossala Rozina a 24.hu-nak beszélt a nyitásról, míg Gianni Annoni a közösségi oldalán köszönte meg a vendégeinek, hogy újra megtöltötték élettel az éttermét. Ezzel szemben a szakemberek figyelmeztettek mindenkit, hogy lassan a testtel, még nem vagyunk száz százalékban védettek. Zacher Gábor ma reggel kicsit nyersebben fogalmazott: szerinte a hétvégi nyitásnak 2-3 hét múlva meglesz a böjtje

Óriási tömeg volt a nyitás hétvégéjén:

terasznyitás tömeg kiemelt

Óriási tömeg a teraszokon (Fotó: Neményi Márton)

Olvass még a nyitásról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top