nlc.hu
Sztárok

Sztárok, akik fiatalon váltak édesanyává

Szandi lánya, Blanka 21 éves gyönyörű nővé vált

Szandi 24 évesen lett édesanya, nagylánya, Blanka pedig kiköpött klónja az énekesnőnek. Anyák napja apropóján megnéztük, kik azok, akik fiatalon már anyai örömök elé néztek.

Szandi és Bogdán Csaba kapcsolatát sokan irigykedve nézik, az énekesnő és férje 22 éve házasok, a megismerkedésük pedig mesébe illő. Annak idején az édesapja ellenezte ezt a kapcsolatot, így ő csak az édesanyjának tudta elmondani, hogy kivel randevúzik. Később persze az apukája is áldását adta a szerelmükre – és milyen jól tette, hiszen a kapcsolat azóta is tart.

Szandi fiatalon lett anyuka

Szandi családjával Fotó: Nők Lapja x Archívum)

Három gyerekük született, nagylányuk, Blanka 21 éves gyönyörű nővé vált. Azzal nem mondunk újat, hogy Szandin nem fog az idő, és ma, három gyerek után is pont olyan fantasztikusan néz ki, mint 20 évvel ezelőtt, de bebizonyosodott az is, hogy Blanka örökölte az anya génjeit és sportszeretetét, ami meg is látszik csodálatos alakján.

Annak idején az énekesnő szülei féltették a lányukat, hogy egy nála idősebb férfit választott és korán családot alapítottak, azóta már mindenki tudja: Szandiék jó döntést hoztak.  A gyerekvállalással kapcsolatban akkor is és most is megoszlanak a vélemények, hogy mikor jön el az ideális pillanat. Mi most csak három példát hozunk, akik fiatalon szültek és úgy érezték, az anyasággal teljesedtek ki. 

Csobot Adél 22 évesen szült

Az énekesnő nem sokkal a 22. születésnapja után hozta világra az első fiát, Nátánt, és már a várandósság alatt vele készült interjúkban elmondta: pontosan így tervezte az életét. 

„Világéletemben fiatal anyuka szerettem volna lenni. Már tízévesen, mikor tudatosan láttam a világot, csak ezt hangoztattam az anyukámnak, hogy én nagyon szeretnék fiatal anyuka lenni” – mesélte még a Mokkában, nem sokkal azután, hogy bejelentette az első terhességét.

Csobot Adél is fiatalon szült

Csobot Adél és Istenes Bence Németországban nevelik gyermekeiket (Fotó: Sajtóklub)

Nyári Dia 24 évesen szült

Néhány hónappal azután, hogy az eljegyzéséről mesélt, máris újabb örömhírt jelentett be a színésznő. 

„Drága emberkék, akik itt vagytok velem! Szeretném veletek is megosztani a boldogságomat, hiszen már nem titok, nyáron érkezik hozzánk a gólya. Már nagyon várjuk, kit kapunk tőle” – írta a közösségi oldalán a Barátok közt sztárja még 2018 januárjában, és még azon a nyáron megszületett a kisfia, Zéti. 

Nyári Dia fiatalon szült

Nyári Diát teljesen kicserélték szülése óta (Fotó: smagpix/Tamás Korponai)

Szinetár Dóra 19 évesen szülte meg az első gyerekét

A színésznő mindhárom házasságából egy-egy gyereke született, és minden alkalommal szinte rajongással beszél róluk. Élete legfontosabb feladatának az anyaságot tartja. 

Szinetár Dóra 19 évesen hozta világra első gyerekét, Marcit. Aztán tizenegy év múlva született meg a Bereczki Zoltánnal közös gyereke, Zorka Veronika. Legkisebb gyereke, Benjámin idén lesz három, Marci és az öccse között 21 év a korkülönbség. Dóra már elmúlt negyven, amikor a harmadik gyerekével volt várandós. 

Szinetár Dóra édesanyjával. (Fotó: Olajos Piroska/smagpix)

Szinetár Dóra édesanyjával (Fotó: Olajos Piroska/smagpix)

„Nekem az a véleményem, hogy nem szerencsés ilyen későn elkezdeni. Nem mondhatnám senkinek, hogy ráérsz, mert negyven felett is tök jó ez. Nekem most azért nagyon jó, mert megvan ez a tapasztalásom, de a testemnek, a lelkemnek, az agyamnak nagyon kellett az, hogy én 19 évesen is, meg 30 évesen is már egyszer ezt végigcsináltam. Egész más volt így megélnem” – mondta a színésznő.

Sztárok, akik tavaly nem tölthették együtt az anyák napját:

(Nyitókép: Szandi/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top