nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi bombaformában van

Tóth Gabi bombaformában van, emiatt sokan támadják

Tóth Gabit sok támadás éri, ezúttal azért savazzák, mert szuper formában van.

Tóth Gabit 450 ezren követik az Instagramon, ám nem mindenki rajong érte. Az énekesnőt sok kommentelő támadja, most például azért, mert másfél évvel a kislánya érkezése után bombaformában van. Gabi elárulta, nem jár éjjel-nappal edzeni, leginkább a pajzsmirigy-betegsége befolyásolja a külsejét. 

„Azt már korábban írtam, hogy a felborult hormonháztartás nálam pajzsmirigyproblémát idézett elő, aminek az egyik tünete, hogy bármennyit eszem, nem hízom. Ez az oka annak, hogy jelenleg így nézek ki, és nem az, hogy koplalok, vagy hogy beköltöztem egy edzőterembe. Viszont azt a tényt is elfogadtam már, hogy ez bármikor változhat (mint minden az életben), és akkor majd alkalmazkodom a körülményekhez. Addig is odafigyelek a mozgásra, de az nálam azt jelenti, hogy Hannit magamra kötve altatom, vele lépcsőzöm a házban és ha hiszitek, ha nem, a tesóm okosórája szerint ezzel a módszerrel 55 perc alatt 485 kalóriát égettem el. Szóval ezután is ragaszkodom ahhoz, hogy bizonyos dolgok a helyükön legyenek (akár az emeleten), még akkor is, ha egyszerűbb lenne mindent egy helyre, elérhető távolságra tenni. Ezzel a módszerrel egy nap alatt van, hogy akár húsz alkalommal megyek fel a lépcsőn. Hát ez az én úgynevezett sanyargatásom és a testem „»megerőszakolása«”

– írja a blogbejegyzésében Tóth Gabi, aki később arra is kitért, hogy sokan botoxolással vádolják, de bevallotta, hogy fél a beavatkozástól, sosem vállalná.

 

Kegyetlen kommentelők: 

tóth gabi

Tóth Gabi (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top