nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi tisztázta a kirúgatást

Tóth Gabi tisztázta a félreértéseket a „kirúgatással” kapcsolatban

Tóth Gabi nem érti, miért csinálnak mártírt egy olyan emberből, aki más gyermekének a halálát kívánja.

Karácsony után jelent meg egy páros interjúnk Tóth Gabival és Tóth Verával, akik többek között arról is beszéltek, hogy az utóbbi években elburjánzott a cyberbullying, és hogy ez milyen káros lehet a jövőre nézve – ebben abszolút igazuk van, mi is kiállunk a netes bántalmazás ellen. Az interjúnkban az énekesnő elárulta, korábban felkereste az egyik kommentelője munkáltatóját, és elmondta neki, hogy a beosztottja mások gyermekének a halálát kívánja munkaidőben, így a munkáltató végül úgy döntött, hogy megválik a dolgozójától. Tóth Gabi szerint ezt sokan félreértették, ezért a blogján tisztázta a dolgokat.

„Az utóbbi hetekben a csapból is az folyik, hogy én »kirúgattam valakit az állásából a szeretet ünnepe előtt, ráadásul Covid idején«. Na akkor tegyük ezt tisztába egy kicsit. Amennyiben valaki elolvasta a cikkeket is, nem csak a címeket, akkor talán értelmezte a szöveget, miszerint várandós voltam, amikor ez történt. A koronavírusról akkor még nem is hallottunk. A karácsony is messze volt még, hiszen Hannikám december első napjaiban született és – bár nem szeretem ismételni magam, de most kénytelen vagyok a nyomaték kedvéért –, mint azt fentebb említettem, jócskán terhes voltam még. Magyarán akkor azt ugye éles logikával kikövetkeztethetjük és kijelenthetjük, hogy az a »szegény ember« nem Covid idején, és nem a szeretet ünnepe előtt veszítette el az állását közel másfél éve…” – írja a család.hu-n Tóth Gabi, aki a részleteket is leírta. 

„(…) Nekem kell megvédenem, és meg is fogom! Ahogy ez a gondolat megfogalmazódott bennem, rájöttem, hogy nem vagyok tehetetlen. Igenis tehetek valamit, hogy ez máskor, mással ne történhessen meg. Eldöntöttem, hogy beszélni akarok ezzel az emberrel. A szemébe akartam nézni, és megkérdezni, hogy »miért?«. A profilján szinte semmi volt feltüntetve, csak a neve és a munkahelye. Annak a számát nem volt ördöglakat kideríteni, hát tárcsáztam. Semmit nem terveztem el, nem gondolkodtam, szinte gépiesen cselekedtem. Vele akartam beszélni, tőle hallani a válaszokat. Nem így alakult. Lett következménye a tettének, bár nem én intéztem, de nyilván annak hatására (is) történt, hogy miután a vonal másik végén megkérdezték tőlem, hogy milyen ügyben keresem, én elmondtam. Tárgyilagosan, meglepően nyugodt hangon. Vélhetően nem ő volt a legjobb munkaerő, és az sem kizárt, hogy máskor is történt már hasonló, ami miatt a munkáltatója később úgy döntött, hogy megválik tőle. Én nem kértem tőle, de az ellenkezőjét sem” – vallotta be őszintén az énekesnő, akit az elmúlt hetekben többen támadtak emiatt.

Sztárok, akiket nem kímélnek a kommentelők:

tóth gabi

Tóth Gabi (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top