nlc.hu
Sztárok

Kulka János a TV2 színpadán

Megható pillanatok: Kulka János Gryllus Dorkával állt színpadra, sokan elérzékenyültek

Kulka János és Gryllus Dorka előadása a TV2 színpadán igazán megható volt.

Óriási sikert aratott a TV2 adománygyűjtő műsora, ahol több mint 101 millió forint jött össze azoknak a gyerekeknek, akik árván, vagy félárván maradtak a koronavírus miatt. Médiatörténeti pillanatot is hozott az adás, hiszen az RTL Klub a saját műsorában kérte a nézőit, hogy álljanak a kezdeményezés mellé. A Neked énekelek című produkcióban színpadra állt többek között Tóth Gabi, egyedi ruhában énekelt Radics Gigi, ráadásul a műsor háziasszonya Várkonyi Andrea volt, aki utoljára egy éve vezetett műsort. 

Kulka János Gryllus Dorka oldalán énekelt, amire a színész agyvérzése óta nem volt példa. Többek között ennek köszönhetően igazán megható volt az előadás.

A produkció után a barátságukról is beszéltek. Mint kiderült, egy előadás alatt annyira egymásra hangolódtak, hogy azóta is nagyon jó a kapcsolatuk. „Azóta többször is dolgoztunk együtt a színházban is. Reméljük, hogy hamarosan ismét együtt állhatunk színpadra” – mondta Gryllus Dorka.

gryllus dorka kulka jános neked énekelek

Gryllus Dorka és Kulka János (Fotó: TV2)

Még több a Neked énekelek című műsorról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top