nlc.hu
Sztárok

Mark Keller fiai és felesége

Ilyen helyes felnőtt fiai vannak Mark Kellernek, A hegyi doktor és a Cobra11 sztárjának

Habár Mark Kellert szinte csak mosolyogva láthatjuk, a magánélete megpróbáltatásokkal van tele. Két nagyon helyes fia van, de felesége 20 éve súlyos beteg, aki ápolásra szorul.

A Cobra 11 és A hegyi doktor sztárjának magánéletéről nem a „napsugaras” jelző jut az eszünkbe. Fiaira büszke, de ami a szerelmi életét illeti, a háttérben sok fájdalom húzódik meg.

Autószerelőből színész

Mark Keller nem azon színészek közé tartozik, akit már gyerekkora óta a színpad vonzott. Eredetileg autószerelőnek tanult, és csak közben kezdte el érdekelni a színház, majd az éneklés.

Pályafutását a Freiburgi Színházban kezdte, de karrierje 1989-től indult be igazán, amikor egy német tehetségkutatóban, a Rudi Carrell Show-ban Dean Martint utánozta. Ezután, a 90-es évek elején két zenei albuma is megjelent, és több sorozatszerepet is kapott.

Mark Keller a Hegyi doktor újra rendel sorozatban

Mark Keller a Hegyi doktor újra rendel sorozatban (Fotó: Sajtószoba/Prime)

Mark Kellert a legtöbben André Fux nyomozóként ismerjük a Cobra 11-ből, és A hegyi doktorból, mint Dr. Alexander Kahnweiler. Keller nem ragadt bele a sorozatszínész szerepekbe, több mozifilmben is játszott, amik bár itthon nem feltétlen ismertek, de a német közönség imádta. De nemcsak színészként, hanem rendezőként is kipróbálta magát: a 2005-ös Andersrum moziban.

Mark Keller a Cobra 11 és A hegyi doktor sztárja
Megnézem
Összes kép (2)

Ha eddig nem tetted, feltétlen hallgasd meg Kellert, zseniális hangja van!

Mark Keller fiai apjuk hasonmásai

Mark Keller már 56 éves, de azt biztos, hogy jó néhány évet letagadhatna. A fotók alapján fiai is örökölték apjuk jó génállományát: a 29 éves Aaron Keller és öccse, a 26 éves Joshua Keller egy az egyben úgy néznek ki, mint apjuk, csak fiatalabb kiadásban. Mivel apának és fiainak hasonló az érdeklődési körük, nagyon szeretnek együtt lenni.

Keller és fiai láthatóan jó kapcsolatot ápolnak, és gyakran mennek közös programokra. Mark édesanyja nagyon korán meghalt, amikor gyermeke még csak 6 hónapos volt, így a nagymamája nevelte fel. Keller édesapja keményen dolgozott a család fenntartásáért, és alig volt idejük egymásra, ezért a Cobra 11 sztárja megfogadta, ő sok időt fog együtt tölteni a gyerekeivel.

Sokat ad a megjelenésére, rendszeresen sportol, amiben fiai is partnerek. De gyakori az is, hogy a triumvirátus együtt megy vásárolni, sétálni, kirándulni, meccsekre. „Mi hárman nagyon erős csapat vagyunk” – mondta gyermekeiről a Gala magazinnak Keller.

Az évek alatt Keller fiai is ismertté váltak hazájukban. Aaron apjához hasonlóan színészkedik és mellette másik szenvedélyének hódol: zenél. Joshua is újra és újra tiszteletét teszi a vörös szőnyeges rendezvényeken, és kisebb-nagyobb filmszerepekben is feltűnt már.

Mark Keller a Cobra 11 és A hegyi doktor sztárja
Megnézem
Összes kép (4)

Mark Keller felesége súlyos beteg

Mark Keller 1992 óta házas, ekkor vette feleségül Tülin Kellert, de feleségével nincsenek közös fotói, csupán egy, ami évekkel ezelőtt készült. Ennek több oka is van: a színész év elején árulta el, hogy párja 20 éve súlyos, krónikus betegséggel küzd.

Mark Keller a Cobra 11 és A hegyi doktor sztárja

Mark Keller és felesége, Tülin (Fotó: Getty Images/Franziska Krug)

A felesége 15 évvel ezelőtt egy súlyos gerincműtéten esett át, és a lábadozása alatt a kórházban elkapott egy fertőzést, aminek következtében azóta is neurológiai betegségben szenved. Ennek egyik fő tünete a remegés, és időről időre újabb műtétekre szorul. Joshua így nyilatkozott anyja fájdalmairól:

„Hihetetlen, hogy az anyának mennyi fájdalmat kellett elviselni az évek során. De nemcsak a betegség, hanem az amiatt szedett gyógyszerek mellékhatásai jelentenek gondot, amik súlyos mellékhatásokkal járnak.”

Keller és felesége nem élnek együtt, a színésznek van egy Anna nevű élettársa, akivel szeretik egymást, de a magánéletüket védik. Annáról ezt mondta a színész:

„Több éve Anna a párom, és nagyon boldog vagyok vele. Nagyszerű nő, hatalmas szívvel. Nagyon hálás vagyok, hogy ilyen sokáig kibírt, mert mindig mozgásban vagyok. Sokat jelent a támogatása.”

Még több sorozat, még több sztár!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top