nlc.hu
Sztárok

Bűnözőkkel is üzletelt Fekete Dávid

Pisztolyt szegeztek Fekete Dávid fejéhez, drogban utazó bűnözők pénzét is lenyúlta a megasztáros

Vérfagyasztó részletek derültek ki, hogyan ijesztettek rá hitelezői a sikkasztó exmegasztárosra.

Fekete Dávid 120 millió forinttal húzott le egy drogdílert, a pénzt autókra költötte. A jelenleg is a rácsok mögött ülő egykori megasztáros egy, szintén a börtönbüntetését töltő, drogkereskedelem miatt elítélt férfit rövidített meg, aki ismert név az éjszakában, Felvidéken és határ közeli magyar városban is volt szórakozóhelye – tudta meg a Blikk

Fekete Dávid

Fekete Dávid a tartozásai miatt veszélyes fenyegetéseket kapott (Forrás: Facebook)

Több károsultja szerint a százmilliókkal tartozó Fekete Dávid bűnözőkkel is üzletelt, emiatt pedig könnyen pórul járhat. Mint a bulvárlap megjegyzi, drogbizniszben utazó bűnözőket megrövidíteni, ráadásul ekkora összeggel, az akár a halálos ítélettel is egyenlő lehet. „Alaposan megütheti a bokáját, akár a börtönben is. Nem egy helyen ülnek ugyan a dílerrel, de bizonyos kapcsolatok messzire elérhetnek. Dávid hozzá van már szokva a fenyegetésekhez, évek óta rettegésben élt. (…) Olyanról mesélt, amikor macsétával fenyegették a hitelezői. Sőt, elmondása szerint Budapesten pisztolyt szegeztek a fejéhez” – árulta el a Blikk informátora.

Olvass még Fekete Dávidról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top