nlc.hu
Sztárok

Fekete Dávid zárkatársat kapott

Fekete Dávid zárkatársa egy beépített ember lehet

Ambrus Attila szerint Fekete Dávidból még megpróbálnak kiszedni pár információt.

A szakítása bejelentésével kezdődött Fekete Dávid botránya, azóta pedig már börtönbe került. A Megasztár egykori énekesét többek között csalással, hamis festmények terjesztésével és üzletszerűen elkövetett sikkasztással gyanúsítják. Felesége beadta a válópert és kizárólagos felügyeletet kért a közös gyerekeikre – kimondhatjuk, az énekes élete összeomlott. Ambrus Attila a Tények Pluszban arról beszélt, hogy akár még további információkat is kiszedhetnek belőle úgy, hogy egy beépített embert kap zárkatársnak.

„Azokat az információkat, amire a rendőrségnek, ügyészségnek szüksége van, megpróbálják valamilyen úton-módon beszerezni. Nagy valószínűséggel ez a fiatalember is kap egy-két olyan embert, aki a rendszernek dolgozik. Én is ebben a cipőben voltam, hosszú éveken át olyan zárkatársaim voltak, akik folyamatosan jelentettek a hatóságnak” – mondta Ambrus a kamerák előtt.

Legfrissebb sztárhíreink: 

fekete dávid

Fekete Dávid (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top