nlc.hu
Sztárok

Tina és Emilio egymásnak feszültek

Egymásnak feszült Jellinek Tina és Emilio

Emilio és Tina rendszerint a konyhában csapnak össze. Bárhova is mennek, ha lehetőség adódik rá, szívesen mérik össze főzőtudományukat.

Szinte nincs olyan nap Tina és Emilio életében, amikor a konyha érintetlenül marad. Sőt, az utóbbi időben egyre több az olyan alkalom a házaspár életében, amikor mindketten a konyhában tevékenykednek.

„A járványhelyzet átalakította az életünket, és mivel elindítottuk a Drága Halózásokat is, még többet főzünk az elmúlt egy évben, a nézők kedvéért is. Szinte már az számít rendkívülinek, amikor nincs sütés-főzés – mondta Tina, aki mindig megkóstolja férje főztjét. – Örömmel mutatjuk meg a másiknak, hogy mit készítettünk. Emil is megkóstolja egy falat erejéig, amit készítek és én is tesztelni szoktam a főztjét. Adunk egymás véleményére, de ehhez az is hozzátartozik, hogy nem kertelünk. Ha valami nem úgy sül el, kendőzetlen őszinteséggel megmondjuk a másiknak” – vallotta be Tina, aki gyakran versenyez a férjével a konyhában.

emilio és tina

Emilio és Tina (Fotó: Sláger TV)

„Nagyon szeretünk enni, de legalább ugyanennyire szeretjük elkészíteni az ételeket. Bárhova is megyünk – ha lehetőség van rá – biztosan a konyhán kötünk ki, ahol szeretjük összemérni a tudásunkat. Nálunk bármikor előfordulhat, hogy egy nyaralás főzőpárbajba csap át” – tette hozzá Tina, aki legutóbb egy balatonfenyvesi kiruccanáson is fakanalat ragadott, hogy bebizonyítsa, jobban teljesít a konyhában, mint a férje. Míg Tina és segítője cigánypecsenyével, addig Emilio és jó barátja egy tortillával készültek.

A párbajt végül az utóbbi csapat nyerte, Emilio nagy örömére. „Attila barátommal nagyon jól összedolgoztunk és Tina bármennyire is szerette volna, nem talált fogást rajtunk. Kénytelen volt elismerni, hogy ez bizony hibátlanra sikerült. Persze nem hagyta annyiban, már elkezdte szervezni a következő alkalmat, amikor újra összecsapunk majd a konyhában. Egy biztos, nem hagyom magam, Emilio a konyhában is gőzerővel fogja nyomni!” – mondta a Drága családomban az énekes. 

Még több a Drága családomról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top