nlc.hu
Sztárok

Annoni Zita az elfogadásról

Annoni Zita: „A sok csúfolódásnak az lett az eredménye, hogy nehezen tudtam elfogadni magam”

Annoni Zita az utóbbi időben sokat ír az elfogadásról, most is egy ilyen bejegyzést osztott meg.

Annoni Zita számára fontos, hogy a közösségi oldalán fontos ügyek mellé álljon: ilyen téma az elfogadás, amiről az utóbbi időben sokat ír. Nemrég megmutatta, hogy néz ki a teste nem sokkal a szülés után, most pedig megosztotta, hogy gyerekkorában sokan bántották, amiért évekig tartott, mire elfogadta magát olyannak, amilyen. A képet itt és a bejegyzést tudod megnézni.

„Egész gyerekkoromban azzal csúfoltak, hogy alacsony és vékony vagyok! Az iskolában mindig én álltam a sor elején és ez soha nem is volt kérdés! Voltam én elől deszka, hátul léc, ropi, füles és még sorolhatnám… Sőt… Mivel kicsinek apukám vágta a hajam, sokszor fiúnak is néztek! A sok csúfolódásnak az lett az eredménye, hogy nehezen tudtam elfogadni magam és én is a hibákat vettem észre… Nem hordtam szoknyát és soha nem kötöttem fel a hajam. Mára, 40 évesen értem meg arra, hogy nem kellett volna mások véleményével foglalkoznom és csak a saját elvárásaimnak megfelelnem. Jelen pillanatban plusz 10 kiló van még rajtam és dolgozom rajta, hogy leadjam, de csak magam miatt…” – írja közösségi oldalán a kisgyermekes anyuka.

annoni zita

Annoni Zita (Fotó: Smagpictures)

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top