nlc.hu
Sztárok

Fekete Dávid ellentámadást indított

Több károsultját is feljelentette a börtönből Fekete Dávid

Fekete Dávid csörtéjének újabb fejezete: több károsultját is feljelentette.

Fekete Dávid pokoljárása akkor kezdődött, amikor a közösségi oldalán megosztotta, hogy tönkrement a házassága. Ment az adok-kapok közte és a felesége között, emiatt pedig kiderült, hogy rengeteg embernek tartozik. Több bűncselekménnyel, köztük csalással, hamis festmények értékesítésével és sikkasztással is. Pár napja kiderült, még jó ideig rács mögött marad, azonban ott sem tétlenkedik: több károsultját feljelentette – írja a Blikk.

Fekete Dávid

Rács mögött marad Fekete Dávid (Fotó: TV2 / Mokka – videó)

„Önbíráskodás és személyi szabadság korlátozás vádjával indult eljárás ellenem, a rendőrség meghallgatott, jövő héten pedig szembesítés lesz. Várom, hogy a szemébe nézhessek és elmondhassam, hogy mi történt. Azt állítja, hogy bezártam az irodájába, de ez hazugság, a rendőrségnél vannak a biztonsági kamerás felvételek is, amik mind engem igazolnak” – nyilatkozta a lapnak az egyik károsult, akinek 50 millió forinttal tartozik.

„Megmondtuk neki, hogy ha a megbeszélt határidőre nem fizeti vissza a pénzünket, feljelentést teszünk. Az ígéretünket beváltottuk 2019 májusában, mire ő válaszul, bosszúból még az év júniusában visszaperelt. Erről most év elején értesültem, fel vagyok háborodva, én vagyok a sértett, mégis 8 év börtön fenyeget a hazugságai miatt.”

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top