nlc.hu
Sztárok
A brit királyi család válasza Harry hercegnek és Meghan Markle-nek

Harry és Meghan megmutatták, hogyan reagált a királyi család a hírre, hogy megszületett Lilibet Diana

Megoszlanak a vélemények arról, amit Harry herceg és Meghan Markle tett az elmúlt hónapokban. Sokan úgy vélték, a pár második gyereke, a napokban született Lili békét hozhat a családba.

Megszületett Meghan Markle és Harry herceg kislánya, aki a királynő beceneve, a Lilibet után kapta az első keresztnevét, a másodikkal pedig a herceg édesanyja, Diana előtt állítottak emléket. A kicsit a szülei egyszerűen csak Liliként hívják, erről az örömhírrel együtt ők maguk számoltak be a hivatalos közösségi oldalukon: 

Harry herceg és Meghan Markle a saját közösségi oldalukon tudatta a világgal: megszületett a kislányuk, Lilibet Diana

Harry herceg és Meghan Markle a saját közösségi oldalukon tudatták a világgal: megszületett a kislányuk, Lilibet Diana

Sokan várták, hogyan reagál majd a brit királyi család a hírre, hiszen az elmúlt időszakban adott interjúkkal – egyes elemzők szerint – áthidalhatatlan szakadékot ásott Harry és Meghan, noha a hírek szerint Markle már szíve szerint visszacsinálná mindazt, ami történt. Hallani lehetett arról, hogy pár nyilatkozatai miatt széthullik a monarchia, és arról is, hogy Harry kislánya lesz az, aki talán békét hoz majd a királyi családba. Ez utóbbi egyelőre megjósolhatatlan, de annyi biztos: a közeli családtagok a közösségi oldalon is gratuláltak a kicsi születéséhez. A királynő hosszabb üzenetben, míg Kamilla és Károly herceg, valamint Vilmos herceg és Katalin hercegné röviden üdvözölték a család új tagját. Minderről pedig Harry és Meghan a saját oldalukon számolt be, ami szakértők szerint a békülési szándékuk egyik jele.

Megnézem
Összes kép (3)

Harry herceg és Meghan Markle egy éve: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top