nlc.hu
Sztárok

Júniusi születésnaposok

Eszményi Viktória 70., míg Ernyey Béla 78. születésnapját ünnepli – júniusi születésnapos sztárok

Olyan magyar sztárokat gyűjtöttünk össze – a teljesség igénye nélkül – akik júniusban ünneplik születésnapjukat.

Elképesztő, hogy repül az idő, Eszményi Viktória például a 70., Csányi Eszter pedig 68. születésnapját ünnepli ebben a hónapban.

Eszményi Viktória

Eszményi Viktória kereken 45 évvel ezelőtt tűnt fel az 1972-es Táncdalfesztiválon, ahol már akkor is countrydalokkal nyűgözte le a közönséget. Bármennyire is hihetetlen, Heilig Gábor felesége idén, június 14. ünnepli 70. születésnapját.

Júniusi születésnapos sztárok

Fotó: Olajos Piroska/smagpix

Csákányi Eszter

A héten, egészen pontosan június 10-én ünnepelte 68. születésnapját. Nincs ember, aki ne ismerné Csákányi Eszter Kossuth- és Jászai Mari-díjas művésznőt, hiszen a színház mellett szerepelt operettben, filmben, sorozatban. Szerepeit felsorolni sem lehet, játszott ő már Shakespeare-t és Molière-t, imádtuk a Swing című moziban Kulka János oldalán, de a Terápiában is karizmatikusat alakított. Nem túlzunk, ha azt mondjuk, a magyar színház egyik legkedvesebb arca ő, akinek páratlan hangját, mosolygó, ám mégis szomorkás tekintetét, varázslatos játékát nem lehet elfelejteni. 

Júniusi születésnapos sztárok

Fotó: Olajos Piroska/smagpix

Ernyey Béla

Ernyey Béla idén már a 78. születésnapját ünnepli, aki híresen jól tartja magát. Korábban ezzel kapcsolatban így nyilatkozott.

„Ha a Jóisten valakinek jó hajat és jó fogat adott, akkor minden másért ő felel. Az, hogy mennyire egészségesen él, az, hogy most kövér, sovány, sportol, nem sportol, és számomra ez mindig is egy ilyen üzenete volt az életnek: ha azt akarod, hogy sikeres legyél, ha azt akarod, hogy boldog legyél, akkor magadnak is rengeteg dolgot meg kell tenni” – mondta az osztrák állampolgárságú Ernyey Béla.

Júniusi születésnapos sztárok

Fotó: Korponai Tamás/smagpix

ByeAlex

ByeAlex az X-Faktor mentora június 6-án lett 37 éves. Bár korábban már több kislemeze megjelent, valójában az Eurovíziós Dalfesztivál 2013-as magyar nemzeti válogatójában, A Dalban tett szert ismertségre, azóta pedig énekesként is szárnyal karrierje.

Júniusi születésnapos sztárok

Fotó: Nagy Zoltán/smagpix

Miklósa Erika

Miklósa Erika június 9-én ünnepelte 51. születésnapját. Az énekesnőnek izgalmasan telnek a napjai, hiszen alig várja, hogy kétgyermekes édesanya legyen. Első gyermeküket, Bibit is úgy fogadták örökbe, most is ezt az eljárásmódot választották férjével.

Júniusi születésnapos sztárok

Fotó: Vörös Szilárd/smagpix

Tenki Réka

Tenki Réka június 18-án tölti be a 35. életévét. A kétgyermekes családanya férjével, Csányi Sándorral közös darabot is terveznek.

Júniusi születésnapos sztárok

Fotó: Olajos Piroska/smagpix

Vastag Tomi

Vastag Tomi június 28-án lesz 30 éves. A 2010-es X-Faktorba jelentkezett a testvérpár és az elődöntő során Tamás bejutott a középdöntőbe, majd az 50 legjobb énekes közé. 2010. december 4-én testvérével kellett párbajoznia. A végső döntést Ifj. Malek Miklós hozta meg, ez alapján Tamás búcsúzott. Azóta több színházi darabban is láthattuk, sőt, Tomi már családot is alapított.

Júniusi születésnapos sztárok

Fotó: Családi archívum

Olvass sztárinterjúkat az nlc-n:

(Nyitókép: Vörös Szilárd/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top