nlc.hu
Sztárok

Liptai Claudiát megtámadták

Liptai Claudiát gyerekként megtámadták a villamoson

Liptai Claudia még szinte gyerek volt, amikor a villamoson utazva, elképesztő lélekjelenlétet tanúsítva szerelt le egy félmeztelen férfit.

Már gyerekkorában rendkívül önálló volt Liptai Claudia, aki kisiskolásként egyedül használta a tömegközlekedést. „Kiskoromtól egyedül jártam suliba, tömegközlekedéssel. A 61-es villamost használtam, anyukám adott bérletre pénzt, én pedig jöttem-mentem. Sőt, nemcsak a suliba jártam egyedül, de utána az edzésre is egyedül utaztam. A 19-es és a 41-es villamossal közlekedtem, ami akkor nem mindig volt a legbiztonságosabb”mondta az ÉdesKettesben Liptai Claudia, akinek többször is meg kellett védenie magát.

„Két eset is volt, amikor gyerekként szatírral találkoztam. Egyszer a buszon, a Ferenciek terétől a Móricz Zsigmond körtérig. Egyszer pedig a 19-es villamoson talált meg egy férfi”

– idézte fel a gyerekkorában történteket a műsorvezető, aki elképesztő bátorságról tett tanúbizonyságot akkor. „Későn mentem haza az edzésről, már nem sokan voltunk a villamos kocsijában. Ültem a villamoson, néztem ki az ablakon, már este volt, visszatükröződött az ablakból a benti tér is. Felszállt egy férfi és egyszer csak azt láttam az ablakból visszatükröződve, hogy fura ruhában van. Mintha nem is lenne rajta semmi. Elnéztem jobbra és akkor láttam, hogy a nadrágja le van húzva, alul semmi nem volt rajta. Nálam viszont volt egy ernyő, mert esős idő volt. Már akkor is hirtelen természetű voltam, úgyhogy akkorát odavágtam az ernyővel, hogy azt biztos nem köszönte meg. Persze megijedtem és utána sokáig sírtam, de legalább ezzel elijesztettem” – idézte fel a történteket Liptai Claudia a Sláger FM-en.

pataki ádám liptai claudia kiemelt

Liptai Claudia és Pataki Ádám (Fotó: Sláger fm)

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top